Onderweg
July 18 in Germany ⋅ ☁️ 19 °C
We weer op pad met de camper. Dit keer gaat onze reis naar Lingen, een gezellige stad net over de grens in Duitsland. Het voelt altijd bijzonder om de deur achter ons dicht te trekken, de camper teRead more
Stellplatz Elberger Schlipse
Jul 18–19 in Germany ⋅ ☁️ 21 °C
Aangekomen bij Stellplatz Elberger Schlipse, een camperplaats die nog volop in ontwikkeling is. Bij aankomst zagen we direct dat er hard gewerkt wordt om er een complete en comfortabele plek voorRead more
Wandeling met een verrassende ontdekking
July 18 in Germany ⋅ ☁️ 21 °C
Vanaf Stellplatz Elberger Schlipse maakten we een wandeling door de omgeving. Het begon als een rustige tocht over een aantal wandelpaden en grindwegen, maar al snel bekroop mij een vreemd gevoel.Read more
Op naar het noorden
July 19 in Germany ⋅ ⛅ 19 °C
Na een heerlijke, rustige ochtend op Stellplatz Elberger Schlipse was het tijd om weer verder te trekken. Geen haast, geen wekker, gewoon op ons gemak opstaan, rustig ontbijten en genieten van een kopRead more
Nog even tanken
July 19 in Germany ⋅ ⛅ 19 °C
Voordat we verder reden, maakten we nog even een stop bij een Duits tankstation. Nu we toch in Duitsland waren, konden we de camper meteen voorzien van een volle tank. Daarna waren we weer klaar voorRead more
Wandeling
July 19 in Germany ⋅ ⛅ 20 °C
De wandeling begon met een aantal vrij lange, rechte stukken. Daardoor was het eerste deel niet heel spectaculair en voelde het soms wat eentonig aan.
Gelukkig werd de route in de tweede helft eenRead more
Onderweg
July 19 in Germany ⋅ ☁️ 20 °C