• Rust- en regeldag

June 30, 2025 in Italy ⋅ 🌩️ 30 °C

Ik trok vandaag 0 foto's. Een unicum.
    Vandaag werd zoals ik vooraf verwachtte een dag vol geregel. En een dag om te recupereren.
    1. Uitslapen. Moeilijk want mijn biologische klok staat op 5u30. Maar na wat liggen koekeloeren toch nog een hazeslaapje er aan toe kunnen voegen.

2. Voetverzorging. Al mijn nagels gecontroleerd en wat bijgeknipt. Mijn blaren helemaal doorprikt en laten uitdrogen.

3. Winkelen. Ik kocht eindelijk eens gezond eten. Veel fruit voor een gezond ontbijt. Wat middageten en alle ingrediënten voor een lekkere spaghetti vanavond.

4. Postpakket. Heel mijn rugzak eens ondersteboven gekeerd en alles wat ik niet (meer) gebruik eruit gelaten. 2,350kg terug naar België gestuurd via de post. Dat gaat een stukje vlotter dragen vanaf morgen. 😃 Het gaat vooral om kledij die ik gebruikt heb om de koude in de hoge Alpen te trotseren. En ook nog een opblaasbaar hoofdkussen. Voila c'est parti.

5. Kleren wassen. Maar dat doe ik eigenlijk bijna iedere dag wanneer de omstandigheden het toelaten. Drogen uiteraard ook.

6. Planning tot in Lucca. Bellen, mailen, tellen, inschatten, ... En af en toe een keertje een Ostello vervangen door een comfortabele B&B of Hotelletje. Om mezelf te belonen.

7. Niet getekend! Toen ik een aquarelletje/tekening wilde maken liep ik in de stad weer andere pelgrims tegen het lijf. We hadden zoveel te vertellen, en we gingen samen een glas drinken. Én een gelato eten. Tijd te kort dus.

Ik kookte en at een lekkere spaghetti en kruip nu m'n bed in. Voila. Hoe simpel kan het zijn.