• 18. deň: Vald - BA

July 22 in Austria ⋅ ⛅ 21 °C

Vyrazame spred domu s uderom kostolnych zvonov o 10:00 hod, slusny cas
    Pan M zamkol dvere, kluce vlozil do boxu a zistil, ze je do pol pasa holy😀😀😀😀, ale opaleny☝️kosela na stolicke v jedalni
    Nechcel sa spotit pri baleni kufra👍
    Este zastavka v kaviarnicke na ranajky a vyrazame dom (cca 605 km nasla jedna apka trasu)
    Nuni na nas uz caka (Martin jej mal presne vysvetlit, kolko noci sa este vyspi, kym prideme zo sluzobky😀)

V ITA a aj v Rakusku sme dnes isli minimalne po dialnici, teta z navigacie radila po bocnych cestach a bolo to prijemne, robila som (snazila som sa) fotky okolia, co teda z iduceho auta vobec nie je jednoduche☝️☝️☝️ a sofer nechcel len tak zastavit🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    Cesta rakuskymi dedinkami bola na paradu👏👏👏

Zastavka na jedlo: Eni Raststation Sankt Marein Nord
    Dali sme si snicle samozrejme😀😀😀
    M tiez (toto nie je rezen z cerpacky, ale cerstvo vyprazeny)
    Chcela som zistit, ci aj ja mam iny zaludok na dezert (ako ma moja dcera), tak som si objednala Kardinalschnitte s vajecnym konakom, M mi nepomohol, musela som cca 1/3 nechat, nevladala som🤷🏻‍♀️

Prichod pred dom 18:44 hod
    Vynosenie veci a krabic 🥂:
    M 6x
    Ja 4x

22:20 hod. vsetko vylozene, ticho pradie tretia varka v novej pracke

Pozn.:
    1. nic nie je krajsie, ako ked vam dobri kamarati nechaju na privitanie veceru: focaccia a zapekane cuketove zavitky plnene syrom a sunkou😍😍😍
    2. 🦜 nam pomahala prat, vybalovat asi 2 hod, ani sa od nas nepohla😍 taka bola zlatucka, nerobila neplechu ako niekedy