Den4 Cesta do UK IV.

Tak a adrenalin zacal ;-) Ale pekne po poriadku. Najprv sme si prehodili na aute jednotky na mile, yardy a mph. Potom sme sa poriadne nadychli a vyrazili. Nesmelo za inym autom, pozorovali a postupneЧитать далее
Tak sme vyrazili za Rebekou a zacali mierne problemy. A sice velmi slaby mobilny signal sposobil, ze sa nedal do navigacie v aute stiahnut ciel cesty. No odpustim si vsetky detaily, hlavne je, ze smeЧитать далее
Dnes rano sme absolvovali pravy "Full English Breakfast". Po ranajkach sme vyrazili za Rebekou nabalit jej veci do auta (foto bude az zajtra, ked pribudne uz aj nasa cestovatelska batozina). ZbytokЧитать далее
Tak sa nam rano po nasom poslednom miestnom Full English Breakfast podarilo nabalit vsetky veci do auta (resp. dobalit tie nase k rebekinym, ktore boli v aute uz odvcera), posledny raz zamavat nasmuЧитать далее
Tak vazeni, sme vo Folkerstone. Cesta prebiehala v pohodicke, jazdu po opacnej strane aj po vsadepritomnych kruhovych objazdoch uz mame v krvi. Postupne sme sice museli zvysovat nasu priemernuЧитать далее
Po 35 minutach jazdy tunelom sme dorazili do Calais. Zmenili jednotky konecne na km a km/h. A potom s napatim nahodili nas dnesny ciel do navigacie a ... prvotne nadsenie s ocakavaneho prichodu oЧитать далее
Den zacal paradnymi ranajkami. Take som v hoteli veru uz davno (ak vobec) nezazil. Klobuk dole!!! Rodinny hotelik, obsluhovali nas priamo manzelia - majitelia (ano, ta pani zo vcera bola manzelka).Читать далее
Sme v Maintali. Vyrazame skontrolovat "nasu" ulicu a nas dom, kde sme byvali. Je to ako navrat v case. Nostalgia ;-) Aj ostatne miesta ostali, akoby zastal cas - miestna cukraren so zmrzlinou, detskeЧитать далее
Po opat vybornych ranajkach odubytovanie, nabalenie veci do auta a rozlucka s hotelom. Posledny nakup a po jedenastej vyrazame domov. Zapchy sa striedaju s obcasnymi volnymi cestami. NajhorsiaЧитать далее
V Nemecku sme dali len jednu prestavku na odpocivadle (lebo Rebeka uz bola strasne hladna a jedlo bolo v kufri), a to v Oberscheinfelde o 13:14. Potom sme uz tahali az do Rakuska, kde sme sa tesili naЧитать далее