Road Trip po Europe

Ucastnicka s vynimkou cesty autom do UK: Rebeka
Ciel1: ucast na MS A-kategorie v ladovom hokeji v Koline nad Rynom
Ciel2: odstahovanieRead more
09:14 OMV, Petrzalka
Po budiku o 6:20, rannej hygiene, vypraveni Mareka do skoly, postarani sa o Torri, ranajkach a dobaleni poslednych veci sme konecne o 8:50 vyrazili, co znamena meskanie iba 1Read more
13:17 Odpocivadlo Bayerosher Wald, DE
Prva zastavka, wecko, jedlo ... teda iba 2 clenovia posadky, hoci sme nakupili pre troch :) Treti clen, konkretne Zdenda, sa snazi rozchodit nahlu zaludocnuRead more
18:09 Cerpacka Hainburg, Hesse, DE
Prve tankovanie ... jasenie autom na nemeckej dialnici ma za nasledok vyssiu spotrebu a tak tankujeme - teda samozrejme hlavnym dovodom je, ze zenska cast posadkyRead more
23:48
Tak konecne som sa dostal k blogu. Sme uz vsetci spolu, aj s Rebekou. Posadka nasho auta stastlivo dorazila do nasho ubytovacieho zariadenia v Koline presne o 20:02Read more
Po ranajkach kratka vychadzka po okoli a potom uz naostro do dresov a hajde do Lanxsess areny. Prvy zapas Lotysi proti USA tazka pohoda. No a potom to prislo, nas zapas proti Rusom ... v hale samiRead more
Po rannej hygiene a ranajkach sme dali prechadzku po Koline spojenu s najdenim troch lokalnych kesulin (konecne). Potom uz iba obed v mexickej restike Cafe Especial - Authentic Mexican MadnessRead more
Dnesny den zacal skoro, budickom uz o stvrtej (teda iba ja a Rebeka). O piatej Rebeka odovzdana na pasovu kontrolu na Kolinskom letisku a ja sup naspat, priviezt pred hotel auto, hodit o siedmejRead more
Prva prestavka a hned symbolicky v Nazarethe :-) Ale tom Belgickom. Uspesne mame za sebou Nemecko a Holandsko, a tak bol najvyssi cas sa mierne pred dalsou cestou posilnit. Uz sa tesime na FrancuzskoRead more
Tak sme v Calais :-). Casovo uplne idealne. Po check-in a pasovej kontrole este rychly nakup (Campari) a obcerstvenie a vzrusenie moze zacat. Boli sme poslednym autom v nasom vagone do Eurotunnela.Read more
Traveler Prosim foto kufra auta po ukonceni ciela2.
zanechalovci na cestach OK, foto bude 😋