Tam Coc

Vandaag een beetje geprobeerd te relaxen. Bij het zwembad gehangen en een boek gelezen. Daarna een wandelingetje gemaakt door het gebied hier. Echt wat een prachtige rustgevende omgeving! 'S avondsBaca selengkapnya
Een dagje 'gewacht' op de nachttrein. Dat is dan wel een dingetje. Mijn trein ging pas om 23:36 uur en deze plek is niet echt een plek om gezellig in je eentje 's avonds op straat te hangen. (Met jeBaca selengkapnya
Een grabmannetje (taxichauffeur op de scooter) heeft mij allerlei plekjes in Hué laten zien. Is wel altijd een beetje een risico, want sommige plekken zijn hier echt wel afgelegen en redelijk ver vanBaca selengkapnya
Foto's 2
Ik ben helaas nog steeds in Hué. Het plan was Zuidelijker te gaan naar Hoi An, maar ik ben weer heel ziek geworden. Dus nog even geen nieuwe verhaaltjes en foto's. Ik heb besloten Hoi An over teBaca selengkapnya
Ik ben inmiddels aangekomen op het vliegveld in Da Nang. Nog niet fit helaas, maar ik moet door voor mijn volgende vlucht.
Om eerlijk te zijn, is het een beetje mijn eigen schuld dat ik ziek benBaca selengkapnya
Gisteravond wilde ik op tijd naar bed gegaan, maar de lady'sroom waar ik in sliep was nogal een kletskamer haha. Tot half 2 was iedereen nog in de kamer aan het ouwehoeren en kletsen. 3 NederlandseBaca selengkapnya
Vandaag naar de Cu Chi Tunnels en Mekong Delta geweest.
(De Cu Chi-tunnels zijn een uitgebreid ondergronds tunnelnetwerk gelegen in de buurt van Ho Chi Minh-stad in Vietnam. Ze werden gebruikt doorBaca selengkapnya
Woeh aangekomen in Indonesië! Alweer het laatste land. Raar idee om over 3,5 week weer naar Nederland te gaan en dan een keer gaan bedenken wat ik dan ga doen. Maar goed nu eerst nog evenBaca selengkapnya
Foto's 2