- Visa resan
- Lägg till bucket listanTa bort från bucket listan
- Dela
- Dag 4
- måndag 24 juni 2019
- 🌙 32 °C
- Höjd över havet: 17 m
Förenta staternaNaples26°7’54” N 81°48’24” W
Mandag d. 24.6.

Sikke en dag.
Travl trafik ud af Fort Lauderdale, men da travlheden lettede, cuisede vi bare derudaf i vores “truck” med country i højtalerne og palmer i vejsiden. What’s not to like?
Da vi kom til Shark Valley i Everglades skulle vi cykle en rute på 24 km rundt i sumpene. Temperatuen var over 30 grader, og vi skulle cykle en rute helt uden skygge! Det var lidt tosset, men vi fik både set store og små alligators, skildpader, ørne og oversized græshopper. Fed og frygtelig varm oplevelse, men mega sejt (og lidt farligt) at se alligators i det fri, kun få meter fra os.
Efter frokost på en indiansk restaurant, kørte vi mod Naples på vestkysten.
På vejen tog vi en tour med airboat i mangrove-labyrinten. Det var sgu sjov, selvom vi ikke så alligators. Vores kaptain Keith fortalte at vi ikke ville se nogle. “They just dont like the heat”, sagde han med den ondeste amerikanske accent. Chefen kæmpede sig igennem endnu en seance i 35 grader.
Køreturen fra Shark Valley til Naples bød på 4 roadkills i vejsiden. I DK er det mest katte og rådyr. I everglades er det alligators! Det er altså vanvittigt at se døde alligators i vejsiden.
I Naples var vi kommet til de riges by. Det var stort set kun perfekte palæer og palmer. Åh ja, og så selvfølgelig en hvid sandstrand ved den mexicanske golf. Vi var selvfølgelig forbi, og tog en tur i vandet. Chefen var mega skuffet. Ikke over omgivelserne, men vandet var vel 30 grader varmt. Aldrig har jeg badet i så varmt havvand.
På turen ud på Naples Pier så vi pelicaner dykke efter fisk.
Poolen på hotellet (som i øvrigt var alt for flot til os) blev prøvet, inden vi tog ud og spiste på crapcake på fiskerestaurant.
Gad vide hvad vi har gjort, for at fortjene det her? Det var absolut verdens bedste mandag. ALT var godt, men vejret var måske endda lidt for godt.Läs mer