• Tirsdag d. 16.7.

16. heinäkuuta 2019, Yhdysvallat ⋅ 🌙 32 °C

Vi kom sgu til at sove lidt længe igen. Man skulle næsten tro det var ferie. Frihedsgudinden og Ellis Island ventede. Det tog hele formiddagen, og forløb faktisk rimeligt ift det voldsomme antal turister. Vi gik rundt om den grønne dame, og fik lidt kulturhistorie. Slet ikke dårligt. Ellis Island bød på fortællingen om indvandringen til USA igennem New York. Alle som ankom skulle tjekkes fysisk og mentalt, inden de blev godkendt til indrejse. Museet kunne man godt have brugt meget lang tid på, men det passede ikke rigtig vores tidsplan.

Derefter en hekstisk McDonalds, inden vi skulle 100 etager over jorden. Det tog 45 sekunder for elevatoren at skyde os derop. Det er over to etager pr sekund! Udsigtigten var selvsagt helt enestående.

Traditionen tro mødte jeg en bekendt. Dorthe (en forælder fra Borup) på toppen af One World Trade Center. Når man alligevel altid skal møde nogen jeg kender, kan jeg vel lige så godt vælge et sted med stil. Hun var meget mere overrasket end mig, og vidste knapt hvilket ben hun skulle stå på :)

Afstig afsted til Bronx, hvor vi skulle se New York Yankees - Tampa Bay Rays. Baseball har aldrig været noget for mig, men billetterne var for billige til at sige nej til. Øllerne var til gengæld sindsygt dyre, og spillet forstår jeg simpelthen ikke. Spillet var kedeligt, men rammerner var imponerende.

Chefen kan efterhånden klare sig selv. Jeg behøver ikke længere at hjælpe med bad, hår, bh og tøj. Så det er fint for os begge ;)
    Lue lisää