• Onsdag d. 22.9.

June 22, 2022 in the United States ⋅ ☀️ 32 °C

Vi stod op kl. 05.00, men det var nok fordi vi var gået i seng kl 21.15.
    Turen mod Gatlinburg, blev afbrudt af et par timers pause i byen Sweetwater, hvor vi skulle se den største amerikanske underjordiske sø “The lost sea”. Historien fortalte ikke hvor mange andre søer der var med i opløbet. Det var faktisk rigtig hyggeligt, med en tur i grotten og en sejltur på søen.
    Vi blev snydt af tidszonen og tabte en time undervejs, men resten af tiden skal vi være i samme tidszone.
    Ankomsten til Gatlinburg skete gennem små grimme byer, med den helt rigtige amerikanske stilløshed. De blev afløst af bjergkørsel i smokey mountains, og automatgearerne blev godt nok presset. Da vi kom ud af bjergene mødte der os et vildt turist-cirkus. Det havde overhovedet vi ikke forventet. Et kæmpe menneskemylder.
    Vi fik anvisninger om at sætte vores skrald på den rigtige måde. Der er bjørne i området, og de kommer gerne forbi hotellets trapper. Hmmm okay…
    Vi pakkede og og gik mod centrum for at spise. Synet der mødte os var helt vildt og svært at beskrive. Gatlinburg er en tivoliby i bjergene. Det hele var kulliser, slikboder, ubrugeligt bras, forlystelser og tykke amerikanere. Virkelig gakket.