Jeg overlevde teltet i naturen, og vågnede op til dejlig frisk bjergluft. Chefen sørgede for yoghurt med frugt til morgenmad.
Vi kiggede os lidt omkring i Keystone, som er en udpræget turistby, hvor man kan købe uendelige mængder af kikset tøj, og ubrugelige ting hvor der står Mount Rushmore på. Det er præcis samme koncept som mange andre steder - bare med en anden attraktion. De midlertidige Trump-pavillonerne er dog mest populære i øjeblikket. Skørt og uintelligent.
Turen i dag gik igennem Custer State Parks wild life loop. Vi så æsler, pronghorn, bison og præriehunde, men det var egentlig ikke noget der kunne imponere os. Sikke en amatør-park. Vi savner efterhånden nogle alligators, som kan få vores puls op.
Vi indlogerede os i byen Custer, som er opkaldt efter General Custer - I ved, ham som døde i The Battle of Little Bighorn.
Alt i alt en ret udramatisk fødselsdag, indtil vores middelmådige mexikanske måltid fik et dramatisk twist. Pludselig startede et vildt uvejr, med hagl på størrelse med isklumper, som fygede hen ad gaden. I et kvarter regnede det med isklumper. Voldsomt - og efterfølgende skulle vi gå 20 min hjem. Det klarede vi uden katastrofer. Holy shit….もっと詳しく
旅行者
Vi kan vist godt pakke vores danske haglrekord sammen 😱
旅行者
Den slags vejr må gerne holde sig væk fra Danmark. Bilen slap heldigt med små buler i kølerhjelmen 😬