Juleferie London 2018

• 85kilometers
  • Day 1

Lørdag d. 22.12.

December 22, 2018 in England ⋅ ☁️ 10 °C

Afgang fra Strøby Egede kl. 03.50 efter en søvnløs nat.
    Alle var trætte, og chefen var oven i købet blevet syg. Så det var en sørgelig flok der drog afsted.
    Vi troede nærmest at vi var faldet i søvn og drømte, da vi - midt på lufthavnens parkeringsplads - så en ræv mellem bilerne. Den sad et par meter fra os og kiggede. Da vi gik forbi den, fulgte den efter os, og snusede til Alberts kuffert. Vildt underlig ræv!
    Vi fik lov at tjekke hurtigt ind på vores miniværelser, og skyndtes os til Madam Tussaud hvor vi så på voksfigure sammen med mange andre mennesker.
    Midt på eftermiddagen måtte vi tage en hvilepause, inden vi smuttede på italiensk restaurant.
    Vi tog til Picadilly Circus, og oplevede det pulserende byliv. Hold nu kæft, hvor var der mange mennesker!
    Aftenens musical var en dejlig Michael Jackson koncert i et gammelt og slidt teater.
    Da vi endlig ramte vores seng lige før midnat, var det virkelig tiltrængt.

• Day 2

Søndag d. 23.12.

December 23, 2018 in England ⋅ 🌧 12 °C

Vi skulle afsted allerede kl 8.00, så der var ikke tid til hygge ved morgenbordet. En bus fragtede os til Harry Potter studios, som lå en times kørsel fra London.
    Vi brugte fire timer i eventyrland. Det var mægtig hyggeligt, og vi fik en virkelig stor trang til at se alle otte film igen.
    Inden aftensmaden gik vi på pub. Vi travede derefter rundt i regnen for at finde den rigtige indiske restaurant. Det endte nærmest med at tjeneren fandt os, og dikterede hvad vi skulle have at spise og drikke. Han var skrapsak :)
    Drengene tog en aftentur på pub, og de gamle gik i seng.

• Day 3

Mandag d. 24.12.

December 24, 2018 in England ⋅ 🌙 7 °C

Vejret var fantastisk - 9 grader og solskin , og de gamle var total klar til en juledag i London. Rasmus synes dog det var helt urimeligt, at vi allerede skulle afsted kl. 10.00.
    Vi var i Covent Garden og snuse til julestemningen, og købe lidt småting. Derefter en dejlig gåtur langs Themsen til området omkring London Eye, med julehalløj og mange mennesker.
    Vi var i London Dungeon til uhygge grusomme historier, med skuespillere og skumle effekter. Det var en sjov oplevelse.
    Næste oplevelse i rækken var Shrek, som var nabo-aktiviteten. Det var knapt så sjov, og nok mest for børn.
    Inden “julemiddagen” var vi en tur på pub, til lidt hyggesnak over en øl. Det var super!
    Planet Hollywood var absolut ikke en traditionel julaften. Der var høj musik, mange mennesker og ganske middelmådige burgere. Til gengæld havde de store drinks.
    Kloken 22.00 lå de gamle i deres senge.

• Day 4

Tirsdag d. 25.12.

December 25, 2018 in England ⋅ ☁️ 8 °C

Næsten alt stod stille d. 25.12., selv Oxford Street var mennesketomt tidlig formiddag. Efterhånden som vi nærmede os Buckingham Palace begyndte vi at se mange mennesker.
    Drengene som sov længe, og mødte os på Baker Street lidt over middag. Vi gik til Rose Hill og fik en fed udsigt over London.
    Frokost/aftensmad fik vi på en pub med mange mennesker! Hjemturen bragte os op på 30.000 skridt, som er omkring 25 km. Puha.
    Albert foretrak hotelværelset, og resten af gik på pub.
    Puha.... ømme ben :)

• Day 5

Onsdag d. 26.12.

December 26, 2018 in England ⋅ ☁️ 9 °C

London var i live igen. Mennesker alle steder.
    Vores fodboldbilletter dukkede endelig op, men vi kunne ikke rigtig se hvor vi skulle sidde. Det synes jeg var lidt underligt. Der stod også noget med en box.
    Vi forsøgte at tage på Sherlock Holmes museum, men køen var desværre alt for lang. Det var synd for Rasmus.
    Efter et besøg på Pizza Hut kørte vi mod Wembley. Her blev vi guidet mod områder, som så mere og mere fornemme ud. Heldigvis var der stadig “normale menneske” omkring os - lidt endnu. Til sidst blev vi eskorteret til vores lounge af en fin dame. Fodbold med stil!! Jeg blev voldsomt nervøs for at være blevet taget ved næsen, og resten af familien var flade af grin.
    Efter er en del nervøse minutter, fik jeg kontakt til bureauet som solgte billetterne, og han kunne berolige mig med at jeg nok var blevet opgraderet i sidste øjeblik. Det skal jeg love for. Det var for vildt.
    Kampen bød på 5 mål og 800 kr. i oddsgevinst.
    Så snart der blev fløjtet for sidste gang, styrtede vi mod Løvernes Konge, hvor vi fik endnu en fantastisk oplevelse. Hold nu op, hvor var det imponerende.
    Sikke en dag!

• Day 6

Torsdag d. 27.12.

December 27, 2018 in England ⋅ 🌙 8 °C

Drengene sov længe og de gamle tog til Camden market. Det var er fredeligt sted, på det tidspunkt vi ankom, men det skulle ændre sig... Drengene stødte til, og vi kiggede på sære butikker, pudsige omgivelser og spiste dejlig street food. Jeg blev virkelig forelsket i Camden Market.
    Næste stop var Sea-life i centrum. Det blev desværre “ødelagt” af alt for mange mennesker, så vi vandrede (så hurtigt det var muligt) ud igen. London Eye var den sidste attraktion vi havde tilbage. Vi havde bestilt tid til kl. 17.00, sp vi skulle kun stå i kø i en time!!!! Heldigvis var udsigten flot.
    Da tiden var kommet til turens sidste musical, var vi virkelig klar til at side ned i varmen. Det blev en skø afslutning på dagen (for mig i hvert fald), og vi blev blæst igennem af høj musik.

• Day 7

Fredag d. 28.12.

December 28, 2018 in England ⋅ ☁️ 9 °C

Baggagen blev bakket, og vi tog mod naturhistorisk museum. Da vi kom frem, opgav via pga lang kø.
    Albert tog mig i stedet med til en udstilling om computerspil i Victoria & Albert Museum.
    Næste stop var Leicester Square og M&M shop. Det måtte vi også opgive pga menneskehavet. Det var vist tid til at komme hjem.
    Myretuen London gav os en sidste hilsen i en proppet tube, men heldigvis gik resten af hjemrejsen fint.
    Juleferien har ganske enkelt været fantastisk.