Reisdagboek vr. 24 april
April 24 in Vietnam ⋅ ☁️ 30 °C
Deze nacht wakker geworden van een ontploffing, een ontploffing in mijne kleine frigo. Ik verschiet en zie dat de deur ervan open staat. What the fuck? Ha ja, ik had ne Sprite in het vriesvakje gelegd en vergeten uit te halen. De bodem van het blikje is er gewoon afgeploft, allemaal ijs nu, ok dat kuis ik morgen wel op. Ik leg mij terug neer en 5 minuten later weer een ontploffing... domme ikke hè, er lag nog een tweede blikje en dat is op dezelfde manier ontploft.
Verder een rustige nacht en weer vroeg op want duikdag vandaag. Zelfde routine en we zijn al weer snel op zee. Ik heb dezelfde instructeur Quang en vorm een groepje met de Duitse jongen Julian en de Zuid-Koreaan Ken. Ken heeft 8 jaar hoge studies gedaan in de USA is nu een data-analyst in zijn thuisland. Slimme gast en al vlug gaat het over AI in de IT business. Julian werkt als een project manager voor een groot bedrijf in automatisatie, ook ne clevere en AI aanhanger!
Onze eerste duik is beter dan de twee van eergisteren. De 2 mannen hebben ne camera bij dus ik bof. Ik ga foto's van deze duikdag hebben.
De tweede duik is eveneens mooi en ik zie zelfs een kleine murene.
Vandaag is er een mogelijkheid om een derde duik te doen en we zeggen allemaal ja want we hebben een tof groepke en aangezien het toch mijn laatste duikdag is. Achteraf goed dat ik het gedaan heb want ik kreeg afslag op deze duik 16€ ipv. 40€...
Ook kwamen we onderwater een niet zo alledaags object tegen wat mooie foto's opleverde 😉
Dan nog een lange boottocht van bijna anderhalf uur eer we terug in de haven waren maar weer mooi onderweg en gespreksonderwerpen genoeg met mijn duikmaatjes.
Eènmaal thuis, direct op mijn bed want heel moe, drie duiken op zo'n korte tijd dat kruipt niet in je kouwe duikpak.
De meldingen op mijne phone wel op het hardste gezet want ik verwacht alle momenten nieuws...
En ja, om half vier ongeveer komen de eerste foto's binnen van ons derde kleinkind Leo. Amai, speciaal gevoel nu zenne zo ver weg.
Vandaag na het avondeten niet direct terug naar mijn hotel. Ik koop in èèn van de talloze kleine shops nen bia en ga op het strand wat zitten, het moet allemaal nog wat "inzakken" in mijne kop, dat derde kleinkind, onze Leo Spoelders 😁Read more

Spoelle♥️
TravelerProficiat aan gans de familie!
Spoelle❤️