FindPenguins
    • Montag, 8. September 2025 um 14:39
    • ☀️ 27 °C
    • Höhe über NN: 60 m
    • AustralienSydney33°52’58” S  151°16’58” E
    Links en rechts Rainbow Lorikeetjes, misschien even inzoomen (ze bleven eindelijk eens zitten)
    Bondi BeachThe Bondi Beach poolsMarks ParkTamarama beachBronte beachDe barbecue stekjes1Waverley Cemetery. Mocht ik hier nou sterven, mag je me hier begravenLeek mij niet praktisch, maar goed. Ben benieuwd hoeveel ballen de zee in zijn gedokenClovelly beach1Coogee beach als eindpunt!

Bondi to Coogee

8. September in Australien ⋅ ☀️ 27 °C

De lente is officieel ingegaan, en met 27 graden en zon werd dat even goed duidelijk gemaakt! Na m'n college over stadsbombardementen, heb ik de bus gepakt naar Bondi Beach (was nog niet platgebombardeerd).

Bondi Beach is verreweg het meest bekende strand van Sydney. Omdat het het één van de grootste is, maar natuurlijk ook vanwege Bondi Rescue, het tv programma vol met Australische cliché's. Je kan langs vrijwel de hele oostkust lopen (de beroemde coastal walks), en na Vaucluse en Maroubra was deze aan de beurt. Tussen Bondi Beach en Coogee Beach kom je langs meerdere andere stranden en kliffen. Prachtige uitzichten, mooie strandjes, en veel groen (aan elk strand zit een park vast, vaak met openbare moderne barbecues, om het cliché maar weer eens te bevestigen).

Übersetzung anzeigen
    Irma Mulder

ReisenderWat ongelooflijk mooi. En wat een prachtige foto's.

3 Tg.AntwortenÜbersetzen
    Esther H

ReisenderWaverley Cemetery. Mocht ik hier nou sterven, mag je me hier begravenInderdaad prachtig Bram. Hoop dat je er nog lang bij leven van kunt (na)genieten.

3 Tg.AntwortenÜbersetzen

Coogee beach als eindpunt!Mooie foto's Bram! [Jan]

1 Tg.AntwortenÜbersetzen

Wat heerlijk daar ! Ik zou standaard mijn bikini in mijn handtas meenemen als ik daar was.😀 [Suus]

1 Tg.AntwortenÜbersetzen
    Gefällt 2 mal