Avalanche Peak
December 21 in New Zealand ⋅ ☀️ 21 °C
Het weer klaarde op, dus vroeg opgestaan en terug naar Arthur's Pass gereden! En dat was het heel, heel erg waard. Eindelijk kon ik de Avalanche Peak and Scott's Track doen.
Deze wandeling was vrijRead more
Punakaiki River
December 20 in New Zealand ⋅ ⛅ 18 °C
Vandaag was het wat wisselend weer, maar goed genoeg voor een wandeling! Na de kampeerplek aan het strand te hebben verlaten, parkeerde ik hem weer een paar kilomater verder, aan het begin van deRead more
Punakaiki
December 19 in New Zealand ⋅ 🌧 15 °C
Vandaag was het regen, regen, en nog eens regen. Vanaf sochtends vroeg kwam het al met pijpestelen de lucht uit vallen, en dat ging voorlopig ook niet stoppen. Daarom ben ik maar de bus ingestapt,Read more
Arthur's Pass
December 18 in New Zealand ⋅ ☁️ 14 °C
Woensdag was een chaotische dag. Ik zou om 11:00 het busje ophalen, maar kreeg een bericht van de man waarvan ik hem huur dat ie hem nog niet klaar had. Hij runt een autodealership, dus om de tijd teRead more
Cijfers zijn binnen, op naar avontuur!
December 17 in New Zealand ⋅ 🌧 15 °C
Alle cijfers van m'n exchange semester zijn binnen en elk vak is nu dan toch gehaald. En dan ook nog met best mooie cijfertjes (7.9, 8.1, 8.5, 8.7)! Terreur ligt me blijkbaar beter dan sex andRead more
Christchurch
December 16 in New Zealand ⋅ ⛅ 25 °C
Na ruim een uur met een Nederlandse (natuurlijk...) in het park te hebben gebabbeld, vertrok ik zondagmiddag vanuit Picton naar Christchurch. Een busrit van zes uur, maar met prachtige uitzichten!Read more
Picton - Dag 2
December 13 in New Zealand ⋅ ☀️ 26 °C
Helaas zit het in Picton niet zo in elkaar als in de Alpen oid. Weinig wandelpaden, de enige was eigenlijk die ik gisteren deed. Daarnaast komt natuurlijk ook het campervan avontuur dichterbij, dusRead more
Picton - Dag 1
December 12 in New Zealand ⋅ ⛅ 22 °C
Het hostel waar ik in zit... is niet echt een hostel. Er lopen allemaal vage figuren rond, die hier vrij permanent lijken te wonen. De eigenaresse is wel super aardig, maar lijkt vooral achter alleRead more
Interislander
December 11 in New Zealand ⋅ ⛅ 24 °C
Vandaag overgestapt naar het zuidereiland van Nieuw Zeeland! Er zijn twee manieren, ofwel door de lucht, ofwel over het water. Dat laatste is tien keer leuker en duizend keer mooier, dus ik ben voorRead more
Wellington
December 10 in New Zealand ⋅ ☀️ 23 °C
Helemaal volgepropt met een maaltijd, een brownie, en zelfs random snoepjes tijdens de vlucht (die maar drie uur duurde, dus had niet eens iets verwacht), ben ik dinsdag aangekomen in Wellington! DeRead more

TravelerBram wat laat je ons meegenieten. Je was op het dak van de wereld. Wat ontzettend mooi!
Leuk!
Hmmm....
Traveler
Wat past ie qua kleuren mooi in het landschap.