• Dori Matkocsik

• Start på rejsen
    29. oktober 2016

Kolbitöltés indul

29. oktober 2016, Ungarn ⋅ ☁️ 7 °C

A 4 napos hosszú hétvége alkalmabol lejottunk Marciekhoz, ugyanis ezen a hétvégén rendezik meg a csabai éves legnagyobb rendezvényt- a kolbászfesztivált. Utoljara Gyongyoekkel voltam ezen- el is kapott a nosztalgia.:)

Pénteken meg nem voltunk kinn, szombat reggel kezdodott a hepaj a töltéssel, amin Robiek indulnak és tavaly harmadikok lettek! Na hat idén nem hoztam szerencset a "kolbász arisztokratákra", nem nyertünk semmit, de vicces volt az egész, különösen amikor Marcikam belet mosott.:))) És persze jól meg is tancoltatott.

• Esti hepaj

29. oktober 2016, Ungarn ⋅ ⛅ 10 °C

Miután kitoltottuk magunkat, hazamentunk pihizni; főleg Marcus öntött fel igencsak a garatra. :))
    Persze náluk meg szokásos átjáróház: Anna kb 15 baratja, Robiek 6an, meg meg legalább 8 barat innen onnan...hihetetlen Marci anyukája, kb 8fele kaja volt.
    Szóval pihi, aztán este Marcival kettesben vissza Magna Cum Laude koncertre, ami állati nagy élmény volt, mert Mező Misi a vidéki sanzont bejött a kozonsegbe énekelni, és tőlünk egy karnyújtásnyira allt. Zseniális a pasi!!! Aztán meg egy kis Halott Penzzel koronáztuk meg az estet.

• Vasarnapi gyereknap :)

30. oktober 2016, Ungarn ⋅ ⛅ 7 °C

A vasarnap a gyerekekről szólt: délelőtt Marci legjobb barátját, Tomiekat látogattuk meg, ahol megszületett a harmadik kiscsaj, Nori, egyszerűen tündéri! :) (persze Esztirol és Annarol nem is beszélve)

Délután pedig Gyongyoekhez mentünk, ok is Csaban es sikerült Lilkoznom egy kicsit.:)

Este lazulas és egy helyi banda (Over3) megnézése a fesztivalon- a dobost Marciek jól ismerik. Mindemellett sikerult beszerezni otthonra egy jelentősebb kolbász-ellatmanyt is miután vegigkostoltuk a teljes csabai kinalatot. (Ezért virul a fejem.:)))

• Hétfői kalandozás

31. oktober 2016, Ungarn ⋅ ⛅ 10 °C

Hétfőre a szűk család maradt- Anna barátai vasárnap délután elhagytak a fedélzetet (és bár nagyon helyesek voltak, azért kicsit mind megkönnyebbültunk:)))

Hétfőre Marti kitalált egy egész napos programot Makón: kalandpark, ebéd majd wellness. Én se állíthattam volna össze jobbat. :)

Szóval első programpont: Marosi kalandpark. Tiszta csapatepites, az egész család derekasan részt vett és egy Maros folyó feletti bemelegítő canopy után mindenki vegigcsinalta a cseppet sem könnyű akadálypályát. Közben iszonyat sokat nevettünk, nagyon élveztem.
    Majd jött az igazi melyvíz: szabadeses! Ezt már csak a fiukkal (Marci, Isti, Thomas) én vállaltam be, de valami zsenialis volt. Mondjuk amikor felhúztak 15 méterre és nekem kellett "megnyomni a gombot" aminek hatására elengedett a szerkezet...hat ott azért volt egy kis befosas. De túléltük! :)

• Hagymatikum

31. oktober 2016, Ungarn ⋅ ⛅ 7 °C

Megfaradtan de élményekkel tele kis séta Makón, majd egy jót ebedeltunk a Rocco nevű helyen és irány a Makovecz tervezte Hagymatikum, azaz wellness fürdő. Meg kell hogy mondjam h Makovecz nem kedvencem de ez a fürdő tényleg szép és nagyon egyedi. Szóval csobbanás a meleg vizekben, fáradt végtagok megnyújtoztatasa majd Marcival meg egy virágos szauna szeánszot is bevallaltunk. Nagyon jó kis nap volt!Læs mere

• Tökölődünk

1. november 2016, Ungarn ⋅ ⛅ 11 °C

Isteni lángos reggeli by Marti majd Halloween (első) tökfaragas Annaval. Szuper jó móka, ez is pipa a bakancslistan.
    Nagyon jó kis négy nap volt, köszönjük Marti/Isti és Békéscsaba!:)

Slut på rejsen
    1. november 2016