- Tunjukkan perjalanan
- Tambah ke senarai baldiKeluarkan dari senarai baldi
- Kongsi
- Hari 22
- Ahad, 30 April 2023 7:49 PTG
- ⛅ 21 °C
- Altitud: 822 m
SepanyolHospital de Órbigo42°27’35” N 5°53’6” W
ארוחת ערב צמחונית, ביתית וטרייה
30 April 2023, Sepanyol ⋅ ⛅ 21 °C
ארוחות הערב והבוקר הן donativo, כלומר ללא תעריף אך כן מצופה להשאיר משהו (לא חינם).
קיבלתי המלצה חמה על הארוחה אז הלכתי על זה. היא הייתה צמחונית ועשירה מאוד. בהתחלה איה, פבלו ומתנדבת ספרדייה שרו ברכה מקסימה על האוכל. לפי איה, זו הייתה ברכה בודהיסטית בספרדית, ופבלו ה-multi talent ניגן על הגיטרה אחרי שסיים זה עתה להעביר שיעור יוגה.
היתה מעין מחית גזר וגם מיונז טבעוני, סלט טרי ומתובל ולחם (כהה!). ראינו אותם מכינים את הארוחה במטבח הקטן כאן. אז הורגשה המנה העיקרית: פסטה עם דברים טעימים (איה נתנה seconds אפילו), ולסיום ״הפתעה״: עוגת שוקולד ממלאת עם תה בחליטות שונות.
ישבתי ליד Filipe מאקוודור שגר בארה״ב, Maxim הקנדי (מהאזור הצרפתי) ו-Anne-Marie ההולנדית. בנוסף, חשבנו ליד חלק מחבורת ה-mixed bag, וביניהם טוביאס מגרמניה שדיברתי איתו בצהריים. אלה קבוצה של שמונה אנשים שהחלו באותו היום כמוני בנפרד והתגבשו לחבורה. הם ישנים ביחד בלילות ובמהלך היום מטיילים יחד או לחוד. אלישה כינתה אותם mixed bag כי הם באמת ערב רב: גרמנים (למשל Oigen), אוסטרים, אסטוני, הולנדי (Hank) ואפילו צ׳יליאנית (Blanca), וגם מבחינת הגילים יש שם מישהו שהיה יכול להיות הסבא שלי ומישהי בגילי. הגרמני המבוגר Norbert מכונה ה-tour guide והוא דואג שכולם מגיעים ומזמין מקום באלברגה (נשמע לי מבאס אבל לא דיברתי איתו על זה).
הכי מפתיע בארוחה היה שלא היה אלכוהול! לפני היוגה Gert, נהג המשאית מאסטוניה, קנה שמיניית בירות וכמובן הצטרפתי לשתייה. זה ממש נהיה מתבקש שצריך לשתות מדי יום אלכוהול, כולנו כאן מדברים על זה. במחנה הקיץ בארה״ב כמובן אסור לשתות, כך שתהיה לי הזדמנות לסוג של גמילה!Baca lagi