• Treinen naar Sevilla

2023年1月29日, スペイン ⋅ ☀️ 11 °C

Deze zondag toch nog veel gelopen in Sevilla.

=Kees: Nou niet echt wandel weer koud maar ik ga wel, ik kort misschien in ik zie wel groet kees🥶😤🥸🤪

=Debi: Waiting for the train to Seville, where we will rest for a couple of days and see how G’s leg problem goes. It is cold here. I am wearing a base layer, fleece, down jacket and rain/wind jacket most of the time. I peel off layers when we have heavy walking. The time walking in the mountains was really beautiful but very challenging. Some days were like boot camp. Not most people’s idea of a holiday. But here we are, at 66-67 taking it on. As long as we can do it, we will take on new challenges. 😘

=Annie: Sevilla, het eindpunt toch? Nog het laatste stukje dan kan je been rusten. Want dat is wel nodig. Nog mooie dagen gewenst ! ♥️🥰

=Leni: Als ik het goed begrijp, wandelen jullie niet de hele uitgestippelde route vanwege je been?

=G: Ja, we hebben stukjes overgeslagen en we hebben het zo geregeld dat mijn test dag voor mijn achillespees eindigde in een dorp met een station zodat we er makkelijk uit weg konden. Eind vd dag gisteren liep ik kreupel.
    Ik kreupel nu nog, normaal afwikkelen lukt niet meer, heb op zich geen pijn maar als ik de hele loop beweging wil afmaken , dan wil mijn lijf dat niet toestaan. Het risico is dat andere plekken in je lichaam gaan reageren op je andere loopstijl. Ik kijk het nog 1 dag aan.
    Ik denk dat ik nu even stop met de reisverslagen. Het is één ding als je een wandeling maakt met wat je tegenkomt onderweg, met bijbehorende verhalen maar rust houden in een stad is  een ander ding. Dus dit is mijn laatste bericht. Mochten we weer gaan wandelen melden we dat, mijn vliegtuig gaat zaterdag maar het is een open ticket dus ik kan het vertrek uitstellen of naar voren halen als wij daar plannen voor hebben. Tot later!!

=Leni: Oké dat is duidelijk. Ondanks het onwillige been zien jullie er nog happy uit. Fijne week nog😘

=Joke: Was even weg vandaar een beetje late reactie. Wat jammer en vervelend. Heb je tape bij je, dan zou je je hiel kunnen intapen. Op you tube zijn er filmpjes van. Het helpt echt en met stokken lopen, ontlast zeker 20%. Geer, ongevraagd advies, neem anders ook wat ontstekings remmers. Wens jullie nog heel veel plezier en mooie tochten. Dank voor de foto’s en verslagen was leuk om mee te lopen. Nog een mooie avond, liefs Joke

=G: Ah dank je wel, pijn is erg lokaal en ontstekingsremmers met maagbeschermers slik ik al drie dagen. ( apotheek zegt geen ibuprofen want dat interfereert met mijn andere medicijnen, dus aleve of diclofenac) als ik mijn pees of kuit aanraak is het duidelijk beter dan drie dagen geleden. Dus het is niet meer ontstoken. Maar op het moment dat ik ga lopen en de spier en pees rek, zegt het lijf nee. Ik kan er niet doorheen lopen. Het verkrampt totaal en ik kan alleen hinkepoten ( mank lopen) . Dus rust is denk ik het enige. We hebben vliegtuig boeking verzet naar morgen, maandag nacht komen we weer thuis. Het is jammer maar het is niet anders. Hier blijven en wachten heeft ook zo zijn prijs, honderd euro per dag… het is de eerste keer dat ik zo uitval.

=Joke: Ach wat jammer Gerard. Heb je het ooit zo erg gehad?

=G: Nee, ben nooit uitgevallen. Ooit heb ik beetje last van achilles gehad maar met paracetamol kom ik dat na vijf dagen eruit lopen. Zo verkrampt als het nu is, ook zonder bepakking is nieuw voor mij.

=Joke: Inderdaad beter om dan naar huis te gaan. Misschien dan snel naar de fysio. Toch bijzonder, jij, ik en Frederik heeft ook last van zijn pezen. Hij heeft ongeveer 6 maanden niet gerent na 6 mnd fysio weer langzaam begonnen met rennen.

=G: Frappant inderdaad, ik hoop niet dat ik zes maanden onder de pannen ben … wel te rusten.

=Joke: Welterusten en sterkte goede reis naar huis. Welterusten.

=Annie: O wat jammer. Dan maar naar huis. Ja pezen, een hardnekkige blessure. Welterusten . Goede reis terug.

=G: 👍❤️

=Leni: Slaap lekker en een voorspoedige vlucht. Ik denk een wijs besluit!🦶🏻En deze kan even rusten.🫶🏻

=Kees: Wat nou gerard en pijn dat is foute boel, en je bent geen 40 meer dan maar inpakken en weg wezen goede reis allebei, op naar het winderige nederland. groet kees🥺😝🚶‍♂️👍🏻
    もっと詳しく