• San Roque to San Martin del Tesorillo

January 17, 2023 in Spain ⋅ 🌬 15 °C

-Met Renfe eerst van Cordoba naar San Roque Estación met de trein.
    -Daarna met taxi naar start vd wandeling.

Om 1 uur in de middag met de wandeling begonnen. De trein ging niet vroeger… we hadden 4 uur wandelen voor de boeg. Het was wandelen in de regen over modderige paden. Het is niet anders, het weer krijg je erbij en kan het aangenaam maken of niet, je hebt ermee te dealen. De verwachtingen voor de rest van de week zijn beter, al duurt het wel even voor de modder droog is dus daaraan zitten we nog wel even vast.
    Debi haar trombose been bleef goed maar op eind vd middag begon haar kuit te verkrampen. We zijn benieuwd of dat morgen beter gaat . Na morgen zijn er meerdere trein stations die we passeren dus dan zijn er meer back-up mogelijkheden.
    Onderweg zien we veel sinaasappelbomen maar die sinaasappels zijn te zuur en te bitter om te eten. Ze maken daar marmelade van of parfums en zeep.
    We slapen in een hostel in San Martin del Tesorillo met een aardige eigenaar die prima Engels spreekt en in 2019 zelf ook de Camino heeft gelopen, dus dat schept een band. We gaan nu lekker eten in zijn restaurant . We dachten dat hij zich nog wel even zou laten zien, maar dat gebeurde niet.
    De volgende ochtend zien we hem wel bij het ontbijt vlak voor hij naar de sportschool gaat.

En nu vroeg naar bed , morgen is een langere dag, 18 km, met de heuvels en onze stijfheid deden we vandaag 3km per uur, dus morgen lijkt het dus een zes uur wandeling te worden.
    We gaan het zien ❤️ ❤️