How was New Zealand

Hogy milyen volt egy hónapot utazni a világ másik felén? Fantasztikus.
Még egy darabig fognak ülepedni az emlékek és az már most látszik, hogy nagyon jó ötlet volt ezt a blogotRead more
Hogy milyen volt egy hónapot utazni a világ másik felén? Fantasztikus.
Akik nélkül biztosan nem jöttem volna.
2018-ban épp Japánban voltam amikor Zsombi először rámírt mióta elköltözött Magyarországról. Teljesen idegen volt a helyzet, miért mennék átRead more
Reggel 6, Zurich, ismét egy hatalmas reptér.
A mostani 13 órás repülőút volt életem leghosszabbja, ráadásul nem sok pihenővel. Szerencsére ablak mellett ültem és a középső helyen nemRead more
Első repülőút kész, 4 óra múlva jöhet a nehezebbik.
A mostani út 10 óra volt Aucklandből Szingapúrba. Az út nagy részét naplementében töltöttük ahogy jöttünk nyugatra. MeglepőenRead more
Ma véget ér a kicsivel több, mint egy hónapos utazásom, a bérelt kocsit leadtam, becsekkoltam a reptéren és épp a kötelező trash foodot eszem. Még 1-2 záró blog lesz, amiket aRead more
Utolsó este Aucklandben.
Zsombiékkal elmentünk egyet sétálni Auckland egyik legszebb helyére ahol az ember töltheti az utolsó itteni estéjét. A mount Victoria melletti hegycsúcsrólRead more
Homokdűnék Aucklandtől alig egy órára!
Az utolsó teljes napomba még be akartam préselni egykét aktív programot, ezért a tegnapi fiaskó után ma olyan jól foglaltam autót hogy mégRead more
A wellingtoni után megnéztem az aucklandi Wēta Workshopot is!
A mai napom a pihenésről és Auckland belvárosáról szólt. Tegnap este volt Zsombi legénybúcsúja, ezért a pihenés teljesenRead more
A harmadik téma ami valamennyi nehézséget okozott, az nem más, mint a mocskos pénzügyek.
Ez az út drága. Nem csak drága, hanem drága drága.
Természetesen a saját döntésem voltRead more
Visszaértem Aucklandbe!
A repülőút sima volt, utána már kevésbé. A béreljek-e autót a maradék pár napra dilemmát a Europcar könnyen megoldotta egy magas ajánlattal, így UberrelRead more