• 37 Stratford Terrace

1 Mei, Selandia Baru ⋅ ☁️ 6 °C

S honem na ubytování nabíráme i pár obscénních scén. Třeba když nás jedna paní s klidem nechá mrznout venku, i když disponuje volným pokojem. Důvodem je fakt, že hledá někoho, kdo se společně s ní odstěhuje z města ven. Fajn, zřejmě asi nerozumím významu spojení „Ubytování ve Wanace“. Další, tentokrát slečna, nás vyškrtne, byť si při prohlídce notujeme, jak nám to všem funguje. Prý nic osobního. Jenom nakonec našla někoho, kdo splňuje termín stěhování, který je pro ni klíčový. Okey. Považuji ale za podivné, že se o něm až doteď nezmínila. Jiní kluci pak vytahují podmínku, že doba nájmu musí být přesně pět měsíců. To by bývalo bylo ještě v pořádku, nebýt skutečnosti, že nám to napíší pět minut před prohlídkou. Jelikož mi víza končí v půlce srpna, už teď vím, že tak dlouho ve Wanace smrdět nebudeme. Na dveře bytu, kde bydlí Rory a Dany, tak klepeme vysmátí. Alespoň nám odpadá potřeba hrát divadlo. Kluci plánují cestu do Evropy, separátně každý na 2,5 měsíce. Vzájemně to napasují jeden za druhého, takže zatímco Dany bude doma ve Španělsku, měli bychom jeho pokoj; a pak s Rorym naopak. Kdo ví říct proč, něco se ale stalo. V přátelské atmosféře klábosíme s klukama snad přes hodinu, a zůstáváme, zatímco okolo proudí další a další zájemci. Cítíme napojení. Nakonec ještě navrhnu, že si prodloužím víza. Vlastně proč ne! Uplyne pak několik dní, a my mezi stovkou zájemců vyhráváme zlato. Huráááááááááááááá! Konečně se stěhujeme do bytu!Baca selengkapnya