• Broek in Waterland

November 4, 2022 in France ⋅ ☀️ 11 °C

Wanneer je wat van de wereld wilt zien moet je reizen. Niet alleen 11 uur in een vliegtuig om de oceaan over te steken maar ook in totaal 1.700 kilometer met de bus door Costa Rica gereden. Een ieder die we vooraf spraken over Costa Rica is enthousiast over de flora en fauna, dus vooraf waren de verwachtingen hoog. Veel mooie dingen gezien en bijzondere dingen meegemaakt: verwachtingen zijn wat ons betreft meer dan uitgekomen. Onder andere de schildpadden ‘s avonds op het strand, de walvissen, jungle by night met de luiaard aan de telefoonkabel, het natuurpark Tortuguero, meerdere wandelingen en vaartochten, de mooi gekleurde vogels, insecten en gifkikkertjes, de waterval, het reisgezelschap, Tania de reisleidster en de mooie locaties waar we hebben geslapen. En niet te vergeten op reis met Edith & René: zonder meer 100% geslaagd, dank jullie wel!
    Voor Nelly was dit misschien wel de leukste vakantie tot nu toe, voor Peter staat Vietnam nog steeds op 1 echter Costa Rica op 2. Jammer dat ik niet heb kunnen snorkelen en van de birrie birrie, maar dit valt in het niet bij hele mooie rondreis. Costa Rica, Pura Vida: bedankt!