• Dag 18 Kaapstad - Amsterdam

18 listopada 2023, Afryka Południowa ⋅ ☁️ 17 °C

Het vliegtuig vertrok precies op tijd om 00:35 uur. Jammergenoeg konden we in deze laatste uren van de vakantie niet bij elkaar zitten. Verder redelijke vlucht, in totaal van de elf uur vier uur geslapen / gedoezeld.
    En dan komt het onvermijdelijke: na 18 dagen als gezin 24/7 bij elkaar te zijn geweest wordt het voor ‘Pa en Ma’ een emotioneel afscheid op Schiphol.
    De rondreis door Zuid-Afrika was ter ere van ons dertig jarig huwelijk, dat we dit hebben kunnen doen samen met Esther en Bas was eigenlijk onverwacht maar een heel mooi cadeau. Wij hebben van beide genoten, hoe goed ze het samen hebben gedaan, op een kamer geslapen, zelfs een keer in een bed, badkamer gedeeld, hun gevoel voor humor, de sfeer die iedere dag top was, het uitzoeken van de plekjes waar we hebben gegeten met als hoogtepunten John Dory’s en Fyn, de spelletjes die we hebben gespeeld, de avonturen die samen zijn beleefd, de uren in de auto, etcetera.
    Natuurlijk Zuid-Afrika heeft ons heel veel moois geboden en na meerdere rondreizen ‘I Find Penguins’, maar om dit als gezin te kunnen en mogen doen is onvergetelijk.😘😘😘
    Czytaj więcej