Oefff
23. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 26 °C
Wat is het warm vandaag! En voor m'n gevoel gaat het alleen maar omhoog deze ochtend. Pas over 30km een supermarkt, dus nu wat drinken in de schaduw, maar niet teveel😬
Drinken!
23. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 29 °C
Whaaaaaa nog nooit zo extreem gelukkig geweest met een zeer overprijsde buurtsuper. Drinken uit de koeling en zelfs het fruit is koud😍😍 Waar een mens toch ook gelukkig van kan worden haha! Ohja,Weiterlesen
Camping en stempel!
23. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 29 °C
Okee deze oververhitte madame heeft toch maar de camping opgezocht. En wat een goede keus! Plek in de schaduw, gratis WiFi, zwembad, ruimte om te wassen en de douche ziet er heeeerlijk uit! En niet teWeiterlesen
Afgekoeld!
23. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☁️ 28 °C
Afgekoeld in het zwembad, heerlijk wat gelezen en zelfs een middagdutje. Zo kom ik mijn tijd wel door hoor! Vast wat dingetjes klaarleggen voor morgen en dan duik ik m'n tentje in. Jaja, oma is eenWeiterlesen
Goodmorning!
24. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☀️ 14 °C
Gisteravond een heel lief stel ontmoet uit de VK. We hebben heerlijk gekletst en gelachen. En ik kreeg chocolademousse van ze oehhhh, daar kon ik toch echt geen nee tegen zeggen! Thank you for theWeiterlesen
Wauww
24. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☀️ 14 °C
Pauzeee
24. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☀️ 20 °C
Je hebt zó weinig bij je, dan kun je vast geen rommeltje maken. Watch me! Queen van troep maken haha
Maar ondertussen is er al 35km gefietst en gaat het lekker. De klimmetjes worden steeds steiler,Weiterlesen
Done and dusted!
24. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☀️ 29 °C
80km lang genieten! Dit was echt by far de mooiste etappe tot nu toe. Overal zonnebloemenvelden en de heuvels zijn inmiddels gegroeid tot kleine bergen. Die combinatie zorgde voor prachtige uitzichtenWeiterlesen
Ontbijtje
25. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☀️ 13 °C
Oh wauw... Witbrood met chocopasta!! Ik ben zo extreem happy nu😂😂
Hertje!
25. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 14 °C
Omg er stak hier net een hertje over maar ik denk dat ze schrok want ze struikelde op het asfalt en toen stond ze snel weer op om verder te rennen😭 Hopelijk heeft Bambi geen pijn. Ik schrok mij wild
Boodschapjes en pauze!
25. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 19 °C
Jaaaa ik had gewoon een supermarkt gevonden waar ze bikini's verkochten! Oohw... De bikini's bevatte minder stof dan mijn lingerie-bikini hahah, dan laten we ze maar hangen. Maarrr daarnaastWeiterlesen
Auww daar gaat m'n geld
25. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 27 °C
Hoe verder, hoe gekker de prijzen. €44 voor één nachtje!? Maar, ja nu komt het, ik krijg wel 24u gratis WiFi. Komende dagen eet ik droog brood😂
Na bijna 70km weer een mooie dag gehad!
Test!
25. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 28 °C
Zo, speciaal voor jullie getest: wespen kunnen dóór een wielrenbroek heen steken. Dus ga er vooral niet op zitten! Dan weten jullie dat in ieder geval
Oja, elektriciteit zat dus niet bij die €44.Weiterlesen
Dag 18, een verhaaltje!
25. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☁️ 28 °C
Links ziet u een oververhitte Femke, en rechts de kilometers lange wijngaarden! Franse chansons in de oren, haren in de wind, links en rechts zover je kunt kijken wijngaarden... Frankrijk wat ben jeWeiterlesen
Wakker worden!
26. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☁️ 18 °C
Wederom een 'eerste keer' deze vakantie... Ik heb serieus met de plattegrond de uitgang van de camping moeten zoeken. En geloof me, daar word je niet blij van als je nodig naar de wc moet🙈 WieWeiterlesen
Branne: check
26. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 20 °C
Camping zoeken!
26. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 23 °C
Het was gister iets te laat geworden om nog te gaan zoeken naar een camping, dus daar zijn we nu mee bezig! Wordt het één of andere hippie camping in de wildernis? Of gaan we toch voor een standaardWeiterlesen
Lunch
26. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 27 °C
Kijk eens wat een prachtig plaatje ik vanochtend tegenkwam!
Ondertussen ben ik al een heel eind opweg en heb ik net lekker gepicknickt. Het is een beetje bewolkt vandaag, maar dat is eigenlijk welWeiterlesen
Hippieeee
26. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 28 °C
Ja eindelijk aangekomen volgens Google! Uhhh links bos, rechts bos... En geen camping arghhh! Gelukkig was daar de hulpcentrale uit Nederland die mij precies wist uit te leggen dat ik óm het bosWeiterlesen
Stempel ennn ezels knuffelen
26. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ⛅ 28 °C
Ohh jongens de hippie in mij komt naar boven hoor! Helemaal geen tijd voor een middagdutje, want ik kreeg samen met een andere vrouw (ook net aangekomen en de enige andere campinggast) een tour doorWeiterlesen
Goede gesprekken!
26. Juli 2020 in Frankreich ⋅ 🌙 22 °C
Wauww wat een prachtige avond. Voor de tipitent heb ik een hele poos gesproken met een vrouw van begin 20. Zittend met een prachtig uitzicht over de wilde tuin en met op de achtergrond het geluid vanWeiterlesen
Organic breakfast!
27. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☀️ 22 °C
Nee nee, ondanks dat het redelijk hippie is houdt dat niet in dat er space cake geserveerd wordt😂 Simpel stokbrood met zelfgemaakte jam. Dat is vast en zeker een goede basis voor deze dag. Ik gaWeiterlesen
Picknickk
27. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☀️ 30 °C
Ik fiets al de hele ochtend door een natuurgebied en ben max 3 auto's tegengekomen. Oftewel: ik heb al de hele ochtend lekker ongegeneerd hardop meegezongen hahahah
Hotttt
27. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☀️ 32 °C
Zou het een beetje warm zijn in Zuid-Frankrijk? Hmmm... 50km gehad en het is wel goed voor vandaag. Vrijwel alleen maar door een énorm uitgestrekt natuurgebied gefietst, wat voor mij gelijk aanvoeldeWeiterlesen
Aan tafel!
27. Juli 2020 in Frankreich ⋅ ☀️ 30 °C
Kijk eens wat een gave douche!! Hij was ijskoud, maar dat was eigenlijk perfect! En nu gaan we eens het astronautenvoer proberen. Ik ben benieuwd 🤞🏼

ReisenderGa in een dorpje even wat water vragen, wedden dat ze je dat geven. Pas op voor een zonnesteek
ReisenderDenk je ook aan hoofdbedekking? Desnoods een T-shirt?👍😁
ReisenderGewoon ergens aankloppen en water vragen. En een flesje water over je hoofd gooien.