Volcano Acatenango und Fuego

D Lissy und de Rezi Spezi sind mich go bsueche in Guatemala, absolut toll fest gfreut. Ab eze heissts Luxus hahahhahah.
Absolut astrengend gsi, vor allem de kak Rucksack selber schleppe. Aber hend esもっと詳しく
Hend en Bus vo Mexico City nach Puerto Escondido gno. Mir hend eus en Roller gmietet und all Stränd basically abgfahre. Euses dihei isch es Tipi gsi und überme wunderschöne aber crowded Beach gsi.もっと詳しく
Nach gfühlt 1000x Jahr isch den de Dennis entlich acho. Hans chum chöne erwarte. Mir hend d Stadt fliessig erkundet sind in es Museum über d Mayas und all Traditione, woni nach eppe 1h fastもっと詳しく
Bi in Mexico City acho nachdem ich eppe en 2d Reis vo Ecuador hinder mich bracht han. Bin am ne Busfahrer devo cho wo nix guet plant het mit mir ! Aber 2 Fraue hend mir gholfe, also nomal alles guetもっと詳しく
Bi 2 Wuche da stecke blibe, wills so toll isch da.
Han lüt kenneglernt mit Auto mir hend Platte ka. JEDE tag Surfe, Tanze, Yoga und viiiiiiel Lache. S guete esse natürlich nöf vergesse.
MONTAÑITA, OLON, LAS TUNAS, BALLENITA, AYAMPE
Bin da anne cho will ich am Strand han welle chille. Zerst mal am Morge am 7ni i iged es Hostel gloffe wo 2 absolut druffnigi Persone unegstande sind,もっと詳しく
Santa Cruz und San Cristobal again
Hend Tauchgäng in Santa Cruz gmacht und au viel gschnorchled. Leider hemmr kei Fotis becho vo dene Tauchgäng. Mir sind nomal nach san Cristobal und sind den au voもっと詳しく
Mir hend Neujahr uf de Isla Isabela verbracht. Hand die geilste Brookies und Brownies vo mim lebe gesse und eifach d Natur und d Rueh gnosse uf dere Insle. Absolute Traum die Stränd und Mangrove.もっと詳しく
Also wie ihr gsehnd bi ich uf de Galapagos Insle und zwar uf de San Cristobal für die 1. Wuche vo 18 Täg.
Ich han z erst mal s Tauchbrevet gmacht also s Open Water i 3 Täg. Mit hend es mega coolsもっと詳しく
Lima isch warm seeehr hübsch. Han wieder alti Fründe troffe und es paar schöni Täg ka. Plötzlich am Morge Lust uf Party ka und am Abig den doch nümme. En ganze 10er Dorm für mich elei ka.もっと詳しく