5100 m.ü.m

Nach dene paar Wanderige als vohrbereitig und zum mich ad Höchi gwönne, isches hütt endlich richtig Cotopaxi gange, zwar nöd bis ufe, aber imerhin bis zum Endi vom Gletscher uf 5100 m.ü.m ue. Am Czytaj więcej
Rössli riite

Ja ihr hend richtig glese, ich bi go riite!Ja es isch schöhn gsi vo de Landschaft her und ja mis Hinterteil dued jetzt weh und nei ich mache das so schnell nümme. 😁
Rumiñahui

Letschde Tag im Secredgarden und no ein Berg wos z bezwinge git. Also am Morge los zum Fuess fom Rumiñahui und den gmüetlich mal 800 Höhemeter uelaufe uf 4600 m.ü.m.
Nei Scherz, so gmüedlich und Czytaj więcej
Fötteli vom Secred Garden

Es brucht no meh Fötteli

Mitad del Mundo

Hütt bini uf de Strich, also uf de Äquator😋
Isch no sehr schöhn und tourimässig gmacht das Museum. Die wod Füerig gmacht hett, isch mega motiviert gsi und hett no über die verschidene Stämm Czytaj więcej
Museo Itiñan

Bim erste Fotti gsehnd er wie de einti Stamm d Lüüt begrabe het, mit persöndliche Sache, au mit de Frau zemme, allso dere hends den ihrgend so e gifftigi Suppe geh, wo sie den ihschlaft und stirbt, Czytaj więcej
Uf em Weeg in tüüfe Amazonas

Nachem Zmörgele und emene guete Kaffi, hani mich uf de Weeg richtig Amazonas gmacht. Mit em Taxi zum Busbahnhof und dede hani den zerschd mal dörfe de richtig Schalter sueche, da in Ecuador isches Czytaj więcej
Uf em Weg zu de Sionalodge

Am halbi 10i am Morge, bini im Hostel in Lago Agrio abghollt worde. Nach ca. zwei Stunde im Büssli, uf zum Teil sehr kaputte Strasse, simmer den in Cuyabeno ahcho. Dende ahcho hets zerschd mal Czytaj więcej
Nachtspaziergang

No vor em Znacht simmer es Stündli im Jungel go laufe. Bewaffnet mit Taschelampe, Gummistiefel und Kamera isches los gage. Scho bi de Lodge zue hemmer e chlini Tarantle gseh, wiiter im Wald hets den Czytaj więcej
Junglewanderig

Hütt nacheme grosse Zmorgebuffed, hett eus s Boot uf di ander Siite vom See bracht. Vo ded us simmer zrugg zu de Lodge gloffe. S Hilight (vorallem für euse Guide) isch e grossi Vespe gsi wo ihri Czytaj więcej
Mit em Boot uf Tierlisuechi

Am Namitag simmer mit em Boot los zum no meh Tier z sueche. Im momment isch das recht eifach, das so ziemlich alles überschwemmt isch, s isch s Endi vo de Regeziit. Hütt ha ich en Tuckan, Czytaj więcej
Puerto Bolivar

Hütt simmer id Zivilisation, is grösste Dorf vom Sionastamm, mit 160 Ihwohner. Nach zwei Stunde mit em Bot, mir sind so lang unterwegs gsi, will mer wieder mega viel gseh hend, Tukan, Äffli, Echse, Czytaj więcej
Yukabrot

Zersch hemmer d Yukachnolle gerntet, gaht ganz eifach, nur us em Boder riise und ganz wichtig, en Teil vom Stängel wieder in Bode stecke, das e neui Pflanze cha wachse.
Denn hemmer d Chnolle gschellt Czytaj więcej
Nachtbottour

Hütt Abig simmer nomal los zum Kaiman sueche umd mir hend tatsächlich en chline gfunde, wie au e chlini Phyton.
Mal ohni Motor unterwegs

Da ich de einzig bi wo vier Nächd bueched ha, hani jetzt en persöhndliche Guide, Choch und die ganz Lodge für mich elei. Am nüni simmer also s zweite los zum Monument wo de Äquator isch, das isch Czytaj więcej
Bottour

Zum Zmittag simmer no vo Kapuzineräffli bsuecht worde, die sind rund um d Lodge i de Bäum am Esse sueche gsi.
Nach de Siesta simmer den mit em Boot ufd suechi nach Anakondas. Wommer losgfahre sind, Czytaj więcej
Tschau Ecuador

Nach drüh spannende, interessante und zum Teil au verruckte Möned, wirds Ziit zum wieder heigah.
Ich ha mega viel dörfe gseh und ärlabe au zemme mit de Sandra wo mich isch cho bsueche, das hett mi Czytaj więcej
Leers Flugi

Muss doch nomal öbbis schribe, wiils so cool isch.
Und zwar hani am Flughafe in Quito no en Schwizer kenneglernt und de hett en Platz am Notusgang gha, drum hani gfröget öbi min Platz cha wechsle. Czytaj więcej