Day 0: Getting ready

Ingepakt, ingecheckt, klaar voor! Het viel niet mee om de fiets in de tas te krijgen, zeker niet toen bleek dat het achterwiel er ook af moest. :) Maar het is gelukt!
Nu nog even relaxen, straksLäs mer
Nu nog even relaxen, straksLäs mer
Zo, weer als een trein langs de incheckbalie en door de douane. Nu twee uurtjes over om te bedenken of ik nog wat vergeten ben 😊. En ontbijten, koffie drinken en kijken naar al de bedrijvigheid hier.
Helaas had het grote tandwiel een deuk opgelopen tijdens de vlucht. Het tandwiel kon niet eens meer helemaal ronddraaien... Probleem!! Maar na wat gehannes met een moersleutel en een dosisLäs mer
Eten gescoord, wandelingetje gedaan, terrasje gepakt.
Eén dag om alle hoogtepunten van de stad te zien. Dus het was een mooi dagje fietsen! Montmarte en de Sacre Coeur sprongen eruit voor mij. Mooie heuveltje ook om op te fietsen. Verder natuurlijk deLäs mer
De kop is er nu echt af. Mijn benen wilden niet zo erg, maar toch met de lunch in Auvers aangekomen. Rondje door het dorpje gedaan en werkelijk overal wordt je herinnerd aan Vincent (van Gogh).
DeLäs mer
Nog 25km erbij getrapt en aangeland op een erg rustige camping ergens langs de route. Grappig campingbaasje, kreeg gelijk een toer met de golfkar langs de wasgelegenheden: 'C'est propre, hein!?' IkLäs mer
Het gaat lekker! We schieten op vandaag, al zo'n 70km in de benen. Maar we zijn er nog niet. Nog zo'n 10km tot mijn camping. Gezien de tijd houd ik het dus even kort.
Naast voorspoed helaas ookLäs mer
Vandaag een paar goede klimmetjes gehad! Niet heel lang natuurlijk, het zijn heuvels, maar goed stijl. Een paar keer 11% en op het laatst nog eentje van 15% (minstens, schat ik). Opnieuw niet afLäs mer
Het is gelukt hoor, ik ben de grens over en zit in België. Een lange rit langs veel hooibalen en velden mais en knolraap. Het centrum van Mons even bekeken en doet denken aan Breda, veel terrasjes,Läs mer