Onderweg met mams in de trein..

Bij de gate

Een beetje stress, ik was mijn Esta vergeten aan te vragen (moet hoor ik aan de balie). Ik moet maar even op Amerikaanse grond zijn maar toch. Elke 5 min checken of hij al is goedgekeurd. Samen metRead more
San Francisco

Houston Airport

Na een kort nacht van 4 uur wel in een heel lekker groot bed ,weer op de airport. Een bakje koffie en de zaterdagkrant mmh. Dat is genieten. 9.45 laatste stukje naar Managua dan kom ik daar 12.06u aanRead more
Oud en vertrouwd...

San Charlos

Vanmorgen vertrokken rond 6.30u. Tas op het dak en richting San Charlos zo n 4 uur rijden. Daar aangekomen werden we al door de gids en zijn vader kapitein opgewacht. Spullen en wij in de boot en zoRead more
Aankomst op San F

Onderweg kwamen we langs een schitterend vogeleiland met heel veel vogels, Amerikaanse ooievaars met nesten, schitterende roze ....... We hebben 3 houten huisjes en Joanne komt gezellig bij mijRead more
Solentiname Macarron

Om 14u werden we opgehaald met de boot om naar 1 van de 36 andere eilanden te gaan. Hier leefde een priester en dichter die voorging in een eenvoudige kerk. En we bekeken recent ontdekte oa potten enRead more
Isla La Venada

El Castillo

Gistermiddag werden we weer met onze boot opgehaald bij dona Maria, we maakte nog een tussenstop op een eiland waar schilderkunst was. En zagen nog een krokodil zwemmen.
In San Carlos aten we metRead more
Fort El Castillo en krokodillentocht

Vanmiddag ondernamen we de klim naar het fort. We kregen een korte rondleiding en een gids die wat vertelde over de invasie en rooftochten vd Spanjaarden. Het was behoorlijk warm maar dat werdtRead more
Krokodillentocht

Na onze avondsandwich en heerlijk koude ijkoffie gingen we op pad. O, o wat ging iedereen op zijn manier om met spanning en nieuw avontuur. De gids deed erg zijn best om krokodillen te spotten. HijRead more
Natuurreservaat

Markt in Massaya

Met de meiden en hun andere tia/tante maakte we nog even een uitstapje naar de markt in Massaya. Helen raakt al aardig bedreven in het afdingen. En we zijn leuk geslaagd met sandalen, kraamkadootjesRead more
Paasfeest in de kerk

Birthday walk with Corstiaan en Helen

Alvast als kadootje voor de verjaardag maakte we een flinke wandeltocht. Heerlijk om te wandelen deels rondom het meer van Massaya en daar uiteindelijk koffie met een taartje. Hoewel we rond 6.15Read more
Samen huiswerk maken

El Salvador Oscar Romero airport

Zo eerste vliegreisje zit er op. Cors zette om 3.15 in de nacht nog een bakje koffie voor me. Het was weer genieten van zijn 'grote broer' zorgzaamheid deze vakantie.
Gisteren daar nog erg omRead more
Wachten op Houston...

Alweer in de trein richting Rotterdam..