• The Alamo og Lang gåtur på River Walk

2023年6月25日, アメリカ ⋅ ⛅ 28 °C

Vi sov til kl 7💪🏼 lang indflyvning til dagens bedrifter. Vi spiste havregryn af en kop😉 Af sted kl. 8.45. Vi så The Alamo. Og sangen “Davy Crockett” af Preben Uglebjerg fra 1956, som jeg tror jeg har hørt hos Oldemor på en gamle pladespiller, fik en helt ny betydning🤠🌵
    Derefter ca. 10 km frem og tilbage langs River Walk. Vi kom frem til et hyggeligt sted helt tilfældigt. Her spiste vi en sandwich og drak meget vand, is te og lemonade😅 Der er for sindssygt varmt, selv Dennis må indrømme det er vildt. Vi måtte hjem på hotellet og køle ned. Så afslapning fra 14-16. Så ned og handle noget vand/sodavand, så var det bare blevet endnu værre med varmen, så vi svedet igennem endnu engang. Vi mødte en del hjemløse, det er ikke så rart. En spurgte om hun måtte få noget af vores vand(vi havde købt en gallon) Det fik hun naturligvis.
    Jeg har dejlig soleksem på begge ben - især lår🙄 jeg må heller holde mig inde i morgen.
    Afsted til aftensmad og Mexicaner mad. Vi tog lige alle vores tomme vandflasker - fyldte dem med vand og isterninger og stillede dem ved en hjemløs der sov med hendes 2 hunde.
    Vi ventede 40 minutter i heden🥵 (fordi vi ville sidde indenfor) på et bord på en populær og billig restaurant - det var god mad🌮🌽🌶️🥑🧀🌮 Hjem igen - solen var heldigvis gået ned. Men det føltes forsat som en stor føntørre. Den hjemløse dame var vågnet og fået selvskab af nogle venner. De bad om vand, vi sagde at det var os der havde givet dem vand. Så undskyldte de og sagde mange tak. Stakkels mennesker😒
    もっと詳しく