Satellite
 • Day3

  D-Day + 1

  August 4, 2017 in Spain ⋅ ☀️ 33 °C

  ¡HOLA!

  Täällä paistaa tänäänKIN aurinko ja lämpötila alkaa pikkuhiljaa nousta kolmenkympin puolelle! Hyvä! Voi lähtee altaalle ilman vilustumista.

  Eilisen kohokohdat on varmaan vodkatonic ja "varovasti" kaupungille lähteminen.... Niin ja tietty meidän lähikaupasta saa 0,75 jekkupullon 13€... u/m? Naapurin kaupassa 1l 16e :DDDDDDDDDDDDDDD

  Ekat kuva tlentokoneesta.. "Eka ja vika kuva selvinpäin" ja ekat juomat tietty. Otettiin myös before ja after kuvien startit.. ne varmaan sitte vikaan postiin :D

  Tän piti itseasias olla kyl videoblogi mut ei olla kyl viel tarpeeks pöhöttyneitä ;D ..eikä ruskeita. Pojat erottuu kyl poolilla kun ilma paitaa siel on kö 4 teko-aurinkoo..

  Nii siis mikä vitun vodkatonic? Free drinks 11-20. Sen vertaa siin tiskillä tuli ravattua jo et tietää hanojen paikat. Näkee jo valmiiks kö vodkasoodan sijaan se kuppi menee ihan väärän hanan alle. Twice. Tonic ja vodka 0/5. Ratkasu: vodkajäävesi ;)

  Varovasti kaupunki tarkotti et mentiin yksille... sisäänheittäjältä saatiin siis diili että YHDET shotit ja YKSI tunti ilmaset juomat ja 7e sisää.. Close enough? Saatettii kyl raudottaja sit nukkumaa ja karattii viel naapurin drinkkibaarii varovaisille yönaukuille.. Yks lippis ei selvinny siitä ehjin nahoin.. jekkupommi redbull limellä on varmaan retken specialty.... !¿?

  Nyt o aamupalat nautittu ja rasvataankin tääl toistemme selät poolivalmiutee. Seikkailu jatkukoon!

  ¡Hasta luego!
  Read more