Mexico, Guatemala, BelizeMostra viaggioAggiungi alla lista dei desideriRimuovi dalla lista dei desideriCondividiGiorno 16venerdì 16 febbraio 2024 08:17 ☀️ 14 °C Altitudine: 2.228 m MessicoEl Rosario16.508931, -92.34998616°30’32” N 92°20’60” WSan Cristobal 16 febbraio 2024, Messico ⋅ ☀️ 14 °C ViaggiatoreSuper flot natur. Godt, at I ikke kom i kamp med krokodillen 😀. Pas på jer selv16/02/24RispostaTradurreViaggiatoreFlotte billeder og meget forskellige men sikke da nogle vandfald og landskab, men føj for en krokodille 😁 fortsat god tur. Knus mor20/02/24RispostaTradurreViaggiatoreTak tak! Det gør vi. Det er så behageligt at rejse her, folk er super søde. Tak mor, og ja, heldigvis var den langt væk 😀😉26/02/24RispostaTradurre1 mi piace Mostra viaggio