Afrejse
Mexico City
2 lutego 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 24 °C
Ankommet til Oaxaca
4–7 lut 2024, Meksyk ⋅ 🌙 17 °C
Vi er nu ankommet til Oaxaca efter en noget kaotisk morgen, hvor vi først endte på den forkerte busstation og måtte skynde os at nuppe en anden taxa, så vi måtte løbe rundt på den næste kæmpe Czytaj więcej
Oaxaca
5 lutego 2024, Meksyk ⋅ 🌙 14 °C
Next stop: Puerto Escondido
6 lutego 2024, Meksyk ⋅ 🌙 9 °C
Puerto Escondido
7–12 lut 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 28 °C
Dagene i Puerto Escondido er fløjet afsted og vi sidder nu i en lækker natbus på vej mod næste stop: San Christobal de las Casas. Det betyder også, at vi vinker farvel til kysten, sol og varme, Czytaj więcej
San Cristobal
16 lutego 2024, Meksyk ⋅ ☀️ 14 °C
Guatemala del 1
26 lutego 2024, Gwatemala ⋅ 🌙 16 °C
Hej alle derhjemme 👋
Tiden flyver og vi har oplevet SÅ meget her i Guatemala. Vi ankom d. 16. Igennem et smertefrit grænsekryds. Herfra blev vi fragtet til første stop i Panajacel, hvor vi Czytaj więcej
Lanquin & Flores
26 lutego 2024, Gwatemala ⋅ ☀️ 32 °C
Guatemala del 2 - lidt billeder fra de sidste dage 👋
Vi besøgte Lanquin, hvor de har flotte vandfald. Her tog vi på noget af en adventure-tur med grotte-besøg kun med stearinlys, tubing ned ad Czytaj więcej
Belize & Mexico (Bacalar)
6 marca 2024, Belize ⋅ ☀️ 27 °C
Hej alle,
Det er efterhånden lang tid siden vi har lavet en opdatering herinde, men der sker så meget og jeg har været syg on/off siden vi forlod Belize.
Caye Caulker I Belize var virkelig Czytaj więcej
Sidste del af Mexico - Cancun og Isla Mu
15 marca 2024, Caribbean Sea ⋅ 🌬 27 °C
Vi har nydt de sidste dage - især på Isla mujeres, som er en lille ø beliggende uden for Cancun. Vi tog færgen dertil og havde de sidste 6 nætter der. Her fik vi set øen og slappet af på Czytaj więcej

PodróżnikEndnu engang rigtig god tur 🥰🥰🥰