• Zon zee strand

4 września, Albania ⋅ ☀️ 24 °C

Helaas kregen wij te horen dat de boottocht niet door kon gaan vanwege te harde wind. De boottocht zou ons hele dag programma zijn dus we moesten wat nieuws verzinnen. We zijn naar de pier gegaan en bij een andere boot excursie naar binnen gestapt om te kijken of zij wat voor ons konden betekenen. Er was nog plek voor een tour om 2 uur en die zou 4 uur duren. Dus die geboekt. We hadden nog 3 uur tot we zouden vertrekken en besloten aan het strand te gaan liggen en wat te gaan zwemmen. Het was 29 graden en de zon deed hard haar best. Het water was heerlijk maar een hap zout water is niet altijd even lekker. Het weer begon rustig maar op een gegeven moment begon het toch te waaien en zij Lennart al het zou wat zijn als de tour weer afgezegd word. Ja hoor nog geen half uurtje later kregen we een mailtje dat het feest niet door ging. Op dat moment lagen we heerlijk op onze strand bedjes te zonnen en een boekje te lezen dus we hebben ons prima vermaakt verder. Nog een stukje over de pier gelopen en toen terug naar het hotel het zout, zonnebrand en zand van ons afwassen. Toen was het tijd voor het avondeten en zijn we vanuit het hotel een stukje gaan lopen. We kwamen langs de weg een rots tegen waar een hotel in was gebouwd. Het restaurant keek uit over de zee. We hebben hier heerlijk gegeten. Morgen gaan we quad rijden en door naar de volgende locatie. Heel veel zin in Czytaj więcej