Schiphol

Nou daar gaan we hoor! Onze vlucht vertrekt om 16.35 dus wij pakten de bus om 12 uur. Om half 12 hadden we nog even stress omdat de rits van onze koffer het begaf. Een goed voorteken waarschijnlijk.Meer informatie
Krujë

De vlucht ging sneller dan verwacht en konden mooi snel onze koffer pakken en door naar de auto. Toen we het vliegveld uitliepen werd het gelijk duidelijk dat we in een ander land waren. Druk en vrijMeer informatie
Vlorë het Miami van Albanië

Na een bijzonder Albanees ontbijt hebben we nog een wandeling over de bazaar naast ons hotel gemaakt. Hier waren een stuk of 30 kleine vol gedrukte winkeltjes met allemaal precies het zelfde spul. HetMeer informatie
Zon zee strand

Helaas kregen wij te horen dat de boottocht niet door kon gaan vanwege te harde wind. De boottocht zou ons hele dag programma zijn dus we moesten wat nieuws verzinnen. We zijn naar de pier gegaan enMeer informatie
Len jarig🎉

Vandaag doe ik in 2 posts want te veel foto's.
De dag begon natuurlijk met het vieren van lennart zijn verjaardag. Ik had voor hem een nieuw shirt en een ketting gekocht en mee genomen in de koffer.Meer informatie
Quad

We hadden voor vandaag een quad toch van 3 uur staan. Len en ik deelde een quad en hadden een iemand met ons mee die over de omgeving vertelde. Wat een gave ervaring. Ik heb op verschillendeMeer informatie
Wereldreis

We werden vroeg wakker in de blokhut vanwege de zon die volledig naar binnen scheen. Gelukkig hadden we op de planning staan vroeg op te staan vanwege ons drukke schema. Vanuit het resort zijn we naarMeer informatie
ReizigerFijne vakantie😘