Ziua 10: Taman Negara-in inima junglei

Taman Negara e un parc național, o jungla de 24 ori cât suprafața orașului Cluj-Napoca care adăpostește o populație de aproximativ 300 de tigrii și mii de alte vietăți.
După mic dejun, neLeia mais
După mic dejun, neLeia mais
Ne îndreptăm spre Kuala Selangor.
In drum Ionuț îmi promite ca ma duce sa vad elefanții.
E o mica rezervație de elefanți salvați de care angajații au grija pana sunt suficient de puterniciLeia mais
Ultima zi în Malaezia ne decidem sa o petrecem tot în Kuala Selangor.
Dis de dimineață pornim cu barca spre un banc de nisip în mijlocul marii unde, imaginea se reflecta în apa asemenea uneiLeia mais
Am ajuns în Bali. Îmi doream de mult sa vad acest ținut prietenos și fotogenic (văzusem sute de poze minunate pe Instagram cu locul acesta)
In aeroport ne așteaptă transportul spre hotel. PeLeia mais
Azi am decis sa vedem împrejurimile. Ne-am închiriat mașină cu șofer (suna foarte pompos dar e destul de comun sa faci asta prin zona, pentru ca prețul este foarte accesibil) și am plecat pe laLeia mais
Azi ne-am bucurat de apa, de soare, ne-am încărcat bateriile.
Am plecat din Seminiac.
Azi am închiriat o mașină cu un sofer tânăr, bun vorbitor al limbii engleze, care ne-a povestit despre cultura lor.
Am aflat ca:
Balinezii sunt majoritatea hinduși,Leia mais
Ne-am trezit și am coborât la micul dejun.
Restaurantul hotelului este orientat înspre partea din spate a proprietății care este minunata.
A fost o dimineața perfecta (am participat la un cursLeia mais
Abia am așteptat ziua de azi.
A venit șoferul dimineața și ne-a dus la Aloha Swing Bali- e un loc plin de leagăne agățate de palmieri la zeci de metri deasupra pădurii sau a plantațiilor deLeia mais