Jaca

We zijn een paar jaar geleden ook in Yaca geweest en nu herkende we meteen de CP waar we toen ook hebben gestaan. Bij de CP is een trap omhoog in het park en dan ben je zo in het centrum. IdeaalRead more
Aïnsa

Onderweg naar Aïnsa nog even uitstappen. Stoeltjes buiten en een kopje koffie zetten en nu genieten van de stilte. Wat kan het stil zijn, ongelooflijk.
We hebben weer een mooie rit.
AÏnsa ligtRead more
La Pobla de Segur

Dat was me het tochtje wel vandaag. Twee keer zijn we een pas overgegaan. De eerste pas, Puerto de Bonansa (1380 meter hoog) ging via smalle weggetjes, donkere tunneltjes in de rotsen uit gehouwen enRead more
Rialp

De eerste CP die we op het oog hadden in Gerri de la Sal was overvol. Het was maar 9 km rijden voor ons. Het plaatsje zag er heel gezellig uit en was dus overdruk. Verder dan, nu nog 16 km rijden naarRead more
La Seu dÚrgell

Het was weer een mooie route vandaag die ons weer over hoge bergen leidde.Wat kan het stil zijn op zo'n berg. Je hoort werkelijk niets, helemaal niets. Hier hebben we even genoten van onze om
gevingRead more
Sant Julià de Lòria

We rijden naar Andorra.
De wegen gingen weer omhoog en omhoog en de natuur was er prachtig.
En toen moesten we stoppen. De grens!! Dus alvast onze papieren bijelkaar gezocht want hier werdRead more
Ille-sur-Têt

We hebben heerlijk geslapen afgelopen nacht. Onze eerste en tevens onze laatste nacht in Andorra. We moeten de berg nog hoger op als waar we geslapen hebben.
En dan komen we op de top waar we eventjesRead more
Gruissan

We rijden naar de badplaats Gruissan en we nemen hier een CP aan het strand. Hier blijven we een paar dagen.
Gruissan

Vandaag weer een mooie dag gehad.
Na het ontbijt met de fiets naar het plaatsje Gruissan gegaan. Het is maar 3 km fietsen en nu hebben we mooie fietspaden en geen grindpaden meer zoals gisteren.Read more
Beziers

Na een bezoekje aan de Lidl gaan we weer verder richting Beziers en dat werden in totaal 39 km 😂😂 Niet noemens waard toch maar wel lekker want Beziers is een mooie stad.
Wij fietsen naarRead more
Aniane

Waar gaan we heen???? Geen idee. We willen graag nog wat zuidelijk blijven i.v.m het Nederlandse weer dat niet zo bijster veel is.
We willen richting Camarque, dat Frits zijn hart heeft gestolen dusRead more
Vauvert

Op weg naar Vauvert.
In de buurt van Montpellier komen we in de file terecht. Het is goed druk.Na Montpellier zien we al snel de mooie zoutmeren.Ons plan is om naar de Camarque te gaan waar we in 2014Read more
Istres

Wat een mooi stadje is dit weer. Typisch Provencaals. De huizen hebben de mooie zachte pasteltint die zo bekend is voor de Provence.
Nauwe steegjes zijn er volop en dan zie ik de gekleurde plasticRead more
Signes

We gaan op weg naar CP Car Le Jardin de la Ville. Hij kost € 4,50 per dag en ligt in de bossen. Je staat er tussen de pijnbomen en natuurlijk die heerlijke geur. Het weggetje erheen is steil,Read more
La Celle

We blijven nog even in de mooie Provence. Vandaag zijn we 30 km opgeschoven. Waarom? Omdat er weer een mooi dorpje was om te bekijken 😂 namelijk La Celle.
Wij hebben er weer een mooi plekjeRead more
Aups

Eerst een wasje doen onderweg en boodschappen halen.
Na onze werkzaamheden rijden we verder naar het leuke plaatsje Aups, de zuidelijke toegang tot de Gorges du Verdon. De plaats behoort tot hetRead more
Sainte-Croix-du-Verdon

We rijden vandaag weer een paar kilometertjes naar het Lac du Verdon waar we 12 jaar geleden ook zijn geweest. We gaan bergje op en weer af en dan zien we het mooie meer liggen met mooie groene,Read more
Moustiers_Sainte-Marie

Moustiers Sainte-Marie ligt vlak bij het Lac de Sainte Croix in de Provence. Deze regio is zeer populair bij de Nederlanders en dat is niet vreemd want het gebied heeft veel te bieden. Moustiers ligtRead more
Malijai

Nog heel even langs het Lac Sainte Croix en dan weer verder.
We rijden naar het plaatsje Malijai waar we nog nooit van gehoord hebben maar de service is prima. Lozen en vullen, het kan hier allemaalRead more
Sisteron

Sisteron wat ben je mooi!
De CP ligt bijna in het centrum.
Montfroc

Wat hadden we een spierpijn van het vele trappen lopen gisteren dus rustig doen vandaag.
Eerst maar eens een heerlijk ontbijtje.
Tegen half 11 zijn we dan toch vertrokken richting westen en wat kom jeRead more
Rousset-les-Vignes

Wat een mooie omgeving is het hier. We staan op een mooi plekje dat we zomaar tegenkwamen.
Montagne

Vandaag is het niet zo'n mooi weer. De dag begint droog maar als we onderweg zijn begint het te regenen. Regen, droog, regen, droog zo gaan we dag maar door.
We rijden tot de middag als het weer eenRead more
Pérouges

Terug naar de Middeleeuwen.
Wat kan een mens snel genoeg krijgen van regen, bah, bah. Daar is een camper niet voor gebouwd vind ik. Een enkele dag moet het natuurlijk wel eens kunnen maar niet teRead more