Fatmomakke

Vanmorgen waren er een paar buien en veel mist maar ook dat werd naarmate de ochtend vorderde, minder.
Frits had nog werk aan zijn filmpjes en zo gebeurde het dat we pas tegen 12 uur vertrokken. Eerst Czytaj więcej
Frits heeft afgelopen nacht het ondergaan en weer opkomen van de zon gefotografeerd. Om 23.30 uur ging de zon onder en om 3.15 uur kwam hij weer te voorschijn.
Het wordt helemaal niet donker 's Czytaj więcej
Het drinken is bijna op en wat zullen we eten vanavond?
En .......... natuurlijk twee van die heerlijke kanellbullar als lunch dan maar. Dan blijft de zonde beperkt 😁
Vandaag willen we kilometers Czytaj więcej
We gaan de poolcirkel ontmoeten. We wisten toen nog niet wat ons te wachten stond en hoe speciaal die dag zou worden 😏
We komen onderweg nog een vos tegen en rendieren.
Bij de poolcirkel is het Czytaj więcej
Vanmorgen werden we uitgerust weer wakker. Eerst ontbijten en daarna maar eens heerlijk douchen om al dat zand en ellende van gisteren van ons af te spoelen.
Onderweg komen we langs een Dollar Store Czytaj więcej
Vandaag gaan we Gammelstad eens bekijken.
Gammelstad is een historisch kerkdorp uit de 14de eeuw. In het begin van de 15de eeuw werd er begonnen met de bouw van een stenen kerk en dat laat zien dat Czytaj więcej
Vandaag veel gedaan wat huishoudelijke klussen betreft.
Ik begon de dag met de was.
We hebben hier warm water voor mijn wasje, gras waar mijn was paraplu kan staan en vooral veel zon en een windje. Czytaj więcej
Vanmorgen heerlijk gedoucht, nog een laatste wasje, camper verzorgt en daarna naar een van de weinige tankstations die LPG hadden.
De Lofoten staat al jaren op mijn verlanglijstje. We hebben besloten Czytaj więcej
We willen vandaag weer kilometers maken want we willen de Noorse grens bereiken. Hoe dichter we in de buurt van de grens komen hoe meer je het landschap ziet veranderen. De bomen worden kleiner en Czytaj więcej
We hebben weer een mooi plekje aan het water gevonden. Het is koud.
Op de meren ligt een dikke laag ijs.
Zie ook @fritsellen youtube.