Slovenske Konjice

Jutro 😴😴
Budilka me prebudi ob 4:15! Spla sem samo 4 ure in 15 minut, premalo.
Pripravim si limonado in spakiram še zadnje stvari. Skozi okno že slišim kako se prebuja dan. Ptiči pojejo,Weiterlesen
Jutro 😴😴
Budilka me prebudi ob 4:15! Spla sem samo 4 ure in 15 minut, premalo.
Ob 7:30 prispem v sončno Gorenjsko.
Špela me že vsa vesela čaka na parkirišču.
Poslovi se od družine, nakar štartama proti letališču, kjer naju že pričakuje Mark.
Prispeva na letališče.
Skupaj opravimo chek-in, ki je trajal predolgo, saj so imeli napako na sistemu. Vse 👍🏻.
V kavarni popijemo kavo ter pokomentiramo aktualno dogajanje na frizerski sceniWeiterlesen
Prispemo v Beograd. Izkrcamo se, ter nadaljujemo na prestopni let za Bukarešto. Poiščemo izhod (C10E) ter v bližini nekaj malega pojemo. Jaz sem si kupil toast, kateri je vseboval tolikoWeiterlesen
S Špelo prispeva do hotela kjer se osveživa in odpakirava stvari. S taxijem se odpravima do bližnjega shopping centra, kateri je z avtom oddaljen cca. 11 minut.
V Starbucksu si privoščiva kavo inWeiterlesen
Prispem v sobo, se stuširam in padem v posteljo.
Lahko noč.
Jutro. Ob 8:00 se prebudim sam od sebe. Oblečem se ter počakam Špelo da odideva na zajtrk.
Po zajtrku pa naročiva Uber, ki naju zapelje do centra mesta. Najprej si privoščiva ledeno kavo, sajWeiterlesen
Dobro jutro. Komaj se prevbudim in spravim iz postelje. Cel sem skozlan ker sem tako pozno zaspal. Počutil sem se kot da sem bil prejšnji večer pijan a nisem zaužil kapljice alkohola.
Kakorkoli, sWeiterlesen
Dobro jutro Bukarešta 🙂.
Današ ji dan je name je poti domov. Ob 8:50 se s Špelo, tako kot prejšnji dan, odpraviva na zajtrk.
Nato se odpraviva do sobe da spakirava stvari, ter v lobijuWeiterlesen