• Nejc Radolič

May 29, 2023

Slovenske Konjice

May 29, 2023 in Slovenia ⋅ ☀️ 12 °C

Jutro 😴😴
    Budilka me prebudi ob 4:15! Spla sem samo 4 ure in 15 minut, premalo.
    Pripravim si limonado in spakiram še zadnje stvari. Skozi okno že slišim kako se prebuja dan. Ptiči pojejo, prav tako tudi črički.
    Skočim pod tuš, ter se odpravim na pot proti Ljubljani. Ob 7:30 sva dogovorjena s Špelo, da jo poberem v Žejah, nakar skupaj odideva do letališča kjer se nama prideuži še Mark.

• Letališče Ljubljana

May 29, 2023 in Slovenia ⋅ ☀️ 19 °C

Prispeva na letališče.
    Skupaj opravimo chek-in, ki je trajal predolgo, saj so imeli napako na sistemu. Vse 👍🏻.
    V kavarni popijemo kavo ter pokomentiramo aktualno dogajanje na frizerski sceni in čakamo da mine čas za vkrcavanje.
    Ob 9:50 poletimo proti Beogradu. Staro letalo s propelerji, ki deluje na prvi pogled kar malo strašljivo.
    Cca 1ura in 10 minut nas ločo do Letališča Nikole Tesla v Beogradu.

• Letališče Nikola Tesla Beograd

May 29, 2023 in Serbia ⋅ ☁️ 22 °C

Prispemo v Beograd. Izkrcamo se, ter nadaljujemo na prestopni let za Bukarešto. Poiščemo izhod (C10E) ter v bližini nekaj malega pojemo. Jaz sem si kupil toast, kateri je vseboval toliko maščobe, da se ga komaj pojedel. Ne zadržimo se predolgo, saj se ob 12:15 prične vkrcavanje na letalo. Čakamo in se pogovarjamo, nakar se nam pridruži Srbska skupina iz Beograda. Nina, Đorđe, Aleksander, Anđela,itd…
    Družbo sen spoznal na dogodku Shinefinity zato sem bil kar vesel da sem jih ponovno videl 😉.
    Skupaj počakamo na letalo, kateri zamuja skoraj eno uro.
    Vzleteti bi morali ob 12:45, pa so Boarding prestavili na 13:30.
    Sicer se nam pa nikamor ne mudi.
    Let je bi super, raden ob pristanku je malekost bolj treslo. Moram priznat da še bisem doživel tako nemirnega pristanka, a me hkrati ni bilo strah. Se že spuščamo proti Bukarešti.

• Bāneasa Shopping city

May 29, 2023 in Romania ⋅ ☁️ 25 °C

S Špelo prispeva do hotela kjer se osveživa in odpakirava stvari. S taxijem se odpravima do bližnjega shopping centra, kateri je z avtom oddaljen cca. 11 minut.
    V Starbucksu si privoščiva kavo in iživama na soncu.
    Po krajšem počitku pa trgovine. Nisva najbolj zadovoljna z izbiro a nekaj malega sva našla vsak zase.
    V Libanonski restavraciji si privoščiva večerjo ter se utrujena odpraviva z Uberjem nazaj do hotela. Jutri je gala dogodek s pričetkom on 15:00 uri.

• HOUSE OF WELLA CELEBRATION GALA

May 30, 2023 in Romania ⋅ ⛅ 26 °C

Jutro. Ob 8:00 se prebudim sam od sebe. Oblečem se ter počakam Špelo da odideva na zajtrk.
    Po zajtrku pa naročiva Uber, ki naju zapelje do centra mesta. Najprej si privoščiva ledeno kavo, saj je zunaj kar precej toplo. Pridruži se nama še Mark, nakar skupaj odidemo malo po trgovinah.

Zapravljamo čas vse do večernega dogodka. Ob 13:40 se s Špelo vrneva do hotela da se urediva. 5 minut peš od hotela se nahaja prizorišče današnjega dogodka. Face CLUB in House of Wella celebration gala. Znani Wella obrazi in Black tie večerna toaleta. Ob 15:00 pričnemo z welcome drink, nato pa dogodek vse do 20:00 ure. Zvrstijo se Wella top artisti Romunije, ki nam predstavijo svoje kolekcije. Res vrhunsko. Med njimi tudi Romeu Felipe iz Brazilije, ki predstavi novo kolekcijo Signature blondes.
    Wella Romunija praznuje 30 let zato se ta dogodek odvije prav tukaj v Bukarešti. Po samem dogodku nas postrežejo z vrhunsko hrano.

Glede na to da smo v super energijo se za konec dneva odpravimo še na pojačo v center.
    Ura je 2:13 ko pišem in ležem v posteljo. Jutri pa na izobraževanje.
    Se beremo jutri 🙂😴

• Romeu Phelipe Hairshow

June 1, 2023 in Romania ⋅ ☁️ 19 °C

Dobro jutro. Komaj se prevbudim in spravim iz postelje. Cel sem skozlan ker sem tako pozno zaspal. Počutil sem se kot da sem bil prejšnji večer pijan a nisem zaužil kapljice alkohola.
    Kakorkoli, s Špelo odideva na zajtrk. V jedilnici se poslovima od Dimota, ki je odhajal nazaj v Bulgarijo.
    Po zajtrku si naročiva Uber, ki naju zapelje do Expo centra, kjer se bo odvijalo samo izobraževanje.
    Ob 10:30 pričnemo z look an learn kolekcije Signature blondes pod metorstvom Brazilca Romea Phelipe. Predstavil je novo tehniko ultimate Illuminage, ki je mimogrede vrhunska. Skoraj 7 urni seminar je bil odličen a hkrati naporen.
    Po koncu se z Markom in Špelo odpravimo na večerjo do shooping centra. Vsak si privošči nekaj zase. Jaz sem si kupil novi ovitek za telefon in ledeno kavo iz Starbucksa.
    Glede na to da se jutri vračamo, se vrnemo do hotela. S Špelo še posediva na terasi in malo načrtuje a prihodnost najinega sodelovanja.
    Ob 23:20 pridem do sobe in spakiram stvari. Pokličem Dejana, ki me virtualno pospremi do postelje.
    Nočko ⭐️✨

• Bucharest Airport

June 1, 2023 in Romania ⋅ ☁️ 23 °C

Dobro jutro Bukarešta 🙂.
    Današ ji dan je name je poti domov. Ob 8:50 se s Špelo, tako kot prejšnji dan, odpraviva na zajtrk.
    Nato se odpraviva do sobe da spakirava stvari, ter v lobiju počakava na Marka. Skupaj se z Uberjem odpravimo do najbližjega Starbucksa na kavo..
    Ker imamo dosti časa, v miru popijemo kavo.
    Ob 13:00 se izpred hotela odpravimo na letališče. Glede na to, da tukaj vozijo kot norci in je posledično gneča in kaos na cesti, se odpravimo vsaj eno uro prej.
    Do letališča smo potrebovali cca 25 minut.
    Odpravimo se na kosilo, ki je bilo dokaj okusno a za denarnico, predrago!
    Ob 14:00 se na info ekranu pojavi informacija kateri GATE je namenjen za Beograd. Uredimo vse potrebno (rentgen, carina,itd,…) in se odpravimo do izhoda za Beograd.
    Vmes si privoščimo malo kavic in trgovinic 🙃.
    Ob 16:45 poletimo proti Beogradu.

• Trip end
    June 1, 2023