Wella Destination 2019
 • Day5

  Benetke Airport Marco Polo

  September 12, 2019 in Italy ⋅ ☀️ 23 °C

  V tem trenutku, sedim na letalu, ki se počasi spušča proti Benetkam. Vse me boli. Spal sem približno dve uri z vmesnim prebujanje. Sedeži so zelo stisnjeni skupaj in ni mogoče se udobno namestiti. Še približno 15 minut do postanka.
  Nato pa najprej kar si bom privoščil, je Italianski Caffe Latte.
  Čaka me še pod do doma in nato se Wella destination 2019 zaključi.
  Imel sem se noro lepo. Kot pravijo: kratko in sladko :)
  Kmalu se beremo na novem potovanju, ki bo kmalu!
  Read more

 • Explore, what other travelers do in:
 • Day4

  Mazagan hotel & last day on a beach

  September 11, 2019 in Morocco ⋅ ☀️ 21 °C

  Dobro jutro. Po nenaspani noči 😴 že zajtrkujemo ob bazenu. Pripravljamo se na chek out iz hotela. Glede na to da imamo let jutri ob 7:00 smo se dogovorili, da dan preživimo kar tukaj. Plaža in počivanje :)
  Vmes pa morje, kakšna Coca-Cola in spanje :)
  aja pa še kak selfie 😂

  Danes se bomo vsekakor naužili vsega in to do onemoglosti. Mogoče izberema z mojim dragim možem ta resort za kakšen 4 dnevni oddih....
  Nekako sem si želel, da bom spanje nadomestil na plaži, ampak mi nikakor ne uspe.
  Sprehajam sem sem ter tja in fotografiram lepote same pokraine. Res je lepo.
  Kasneje, si z Markom privoščiva pijačo v Beach baru, ter urediva vse obveznosti socialnih omrežij. Ker naju veter in senca privedeta do stanja da naju zebe, se odpraviva nazaj na plažo.
  Ekipa se prestavi na bazen hotela, jaz pa v miru in ob zvokih valov, ostanem na plaži sam 🏖️.
  Mislim da se bom tudi jaz odpravil do bazena, ampak preden zapustim to čudovito plažo, še malo poležim in se relaksiram.
  Glede na to da je danes kar dobro kurilo, se definitivno pozna na koži. Res me še nikoli ni nabliskalo tako kot danes. Odidemo v lokal na obali in si privoščimo hrano. Lačni vsi naročimo pizze. Vrhunska pizza in prav tako pogled na obalo (verjetno bom še en čas govoril o teh lepotah).
  Nato še malo sončka in vode nakar se čas za plažo izteka. V sobi, ki smo jo dobili za prtljago, se oprhamo in počasi pripravimo na odhod iz hotela. V avli hotela odštevamo ure za odhod. Vleče se..... Veke se nam že počasi spuščajo čez oči. Čaka nas neprespana noč na letališču! Groza 😴😕😪
  Read more

 • Day3

  El Jadida Plage

  September 10, 2019 in Morocco ⋅ ☀️ 24 °C

  Dobro jutro. Najprej zajtrk potem pa vse ostalo. Ob 9:50 se dobimo v lobbyju in se odpravimo na back stage priprave :)
  Druženje in seminar z TOP Artistom Aubrey Loots. Res smo imeli privilegij, saj smo bili izbrani med 700 frizerji.
  Na koncu nam pove da pripravlja fashion week, ki še ni znano kje bo (London, Paris, LA, New York ali pa Južnoafriška Republika?)
  Med vsemi prisotnimi, bo to deležno za samo 20 srečnežev, ki bo sestavljala delovno ekipo v zaoderju. Pod stoli kjer smo sedeli, so nastavili V. I. P. akreditacije, a redki so ga bodili. Slovenijo, ki itak težko kam pride, je srečnež, ki je imel listek pod svojim stolom....... Faking Nejc Radolič!!! Meni se je skoraj zmešalo. Še vedno sem v šoku. Pustim podatke, da me kontaktirajo in v tresočem stanju odhotim v sobo po Camperke, saj so me naši čakali, da odidemo v mesto...

  Tržnica, kaj reči? Smrdi, umazano revščina. Groza. V tem trenutku ozavestim hvaležnost za to da živim v naši prelepi Sloveniji!
  ..... Po parih urah, grozno,kaj takega. Smrdi, vesnici prodajajo meso, ki je ogabnega vonja plus muhe. Glede na to da omam velik prag, tega nisem mogel. Res fuj od fuj. Ljudje so nas opazovali kot da smo bogovi, mislim da še niso videli tako urejene skupine turistov.
  Ker se nam pridruži kr en x človek, se odlpčimo da zapustimo tržniso, saj smo se ppčutili zelo ne prijetno in nevarno. Hodil je z nami, ter v Arabščini nagovarjal domačine in s prstom kazal na nas. Ful grozno.
  Odpravimo se v osrednji del mesta El Jadida ter se sprehodimo po obzidju.
  V lični ulici nas pričakajo nadvse prijazni in ustrežljivi domačini. Ustregli bi nam z vsem, za vsako stvar so se nam zahvalili Thank you for you!
  Na ulici popijemo kavo, ki ni bila ne vem kaj, ampak da smo malo počili noge je bilo kar ok.
  V trgovinici kupim magnetek in Maroške copate za po stanovanju. Z barantanjem dosežem kar nisko ceno, nato pa prodajalcu, ki je predvajal glasbo preko youtube kar na ulici, postrežem z Avsenikovo Golico in naenkrat plešemo na ulici. Vrhunslo doživetje. Z prsti nam je kazal srce in govoril You are my Slovenian friend. Posebno doživetje, ki nam je pričaralo super trenutek.
  Odpravimo se nazaj na bus in do hotela, saj nujno potrebujemo osvežitev, mimogrede na 29 ga kuri pa fuuuul je vlaga. Večer zaključimo z zadnjo prireditvijo v slogu gala tradicionalne Maroške večerje.
  Nato pa spat aferparty in žuranje dolgo v noč.
  Ura je 3:18, ne zmorem več tako da lahko noč.
  Read more

 • Day2

  El Jadida - Beach :)

  September 9, 2019 in Morocco ⋅ 🌙 21 °C

  Jutrooooo....
  Dan začnemo z obilnim Maroškim zajtrkom, kar pomeni da tudi če želim, ne morem poskusiti vsega. V lobbyju tipična in zelo okusna Arabska kava, nato pa čas za plažo. Valovi (2m), brez sapice vetra, sonce in pesek, danes je dan namenjen za sonce :)
  Plažaaaa...... Top feeling :) doživetje pa tako. Atlatik je res top. Uživamo, martinčkamo se in res smo top ekipa!
  Kot kakšni otroci se podimo po morju in zganjamo norčije v valovih. Fuuul dobr :)
  Ob 13:30 nastopi čas za kosilo, nato pa bazen.
  Ob 16:00 uri nadaljujemo z eventom in z look and learn seminarjem. Predstavijo se nam Top Wella artisti z vrhunskimi kolekcijami.
  Seminar traja do 20:00, nakar nas doleti presenečenje. Bil sem zbran med desetimi udeleženci v teamu Slovenija, kjer si bom jutri ob 10:00 do 12:00 ogledal dogajanje v samem back stage-u z Wella Artistom Aubrey Loots - om. Vrhunsko! Zvečer se sprehodim ob plaži, da zbistrim misli. Kmalu se odpravim v posteljo in res utrujen zaspim. Jutri je nov dan :)

  Lahko noč( ليلة سعيدة/laylatan saeida)
  Read more

 • Day1

  Cassablanca - El Jadida (Mazagan hotel)

  September 8, 2019 in Morocco ⋅ ☀️ 25 °C

  Končno prispemo v hotel...... Noro lepo...
  Vroče!
  Najprej pa prhanje po napornem potovanju.
  On 18:30,welcome drink in opening night.
  Mislim da bo pestro in zabavno :)
  Opening night v polnem teku. Styling pripravljen in gremo akcija.
  Pred samim začetkom nas osebje hotela pričaka z aperitivi, finger food-om, kjer razvajajo naše brbončice.
  Show prične z pozdravom vsake države posebej, eden in edini Patrick Cameron.
  Ogledamo si zmagovalce Dream team in kolekcijo novih trendov.
  Po samem dogajanju, nas pričaka gala večerja ob bazenu, kjer se vije kača večernih toalet. Driši po hrani. Poskusim vse.
  Po sami hrani, ki je mimo grede bila odlična, se z Vilijem in Markom sprehodomo do plaže hotela (Mazagan beach & golf resort), kjer ob zvoku valov, ki mimo grede niso majhni, v tišini občudujemo samo morje.
  Večer zaključimo v clubu Alias do 1:30 ure po Maroškem času.
  Ko se odpravljam iz samega kluba še pofotkam hotel v soju luči in utrujen padem v posteljo.
  Read more

 • Day1

  Venezia - Cassablanca

  September 8, 2019 in Morocco ⋅ ⛅ 31 °C

  Dobro jutro!
  .... Ura je 2:15,komaj se sestavim. Čaka me kratek trip v Marocco natančneje Cassablanca El Jadida, Wella destination 2019, yeah :)
  Ob 3:00 štartam iz Slovenskih Konjic proti Celju, kjer sem mi pridruži Mark. Greva proti Ljubljani. V Lukovici spijeva jutranjo kavo in odrineva dalje na parkirišče Orbico d.o.o., tam naju čakajo ostali.
  Ob 6:00 prva skupinska kava pred Italijansko mejo. Pridruži nam se avto primork, kjer zapolnijo Wella team Slovenija.
  Štartamo dalje proti Benetkam. :)
  8:20 že stojimo v vsrti za chek-in. AirArabia tokrat poskrbi za let. Bomo videli kaj nas čaka.
  Zdaj se pa chek-inamo in čakamo na let ob 10:55, vmes pa kavice, trgovinice skratka Italijanske dobrote. Njami :P
  Uf...... Tri urni let je bil kar naporen ampak ni kaj za kritizirat. AirArabia so se izkazali. Hrana malo nenavadna ampak odlična. Pristali smo ob 14:10 po Maroškem času. Na sami carini izpolnimo listek z osebnimi podatki, še Eure zamenjamo ter se odpravimo iz letališča na transver.
  Gremo dalje.... Naj se Wella destination 2019 pričneeeee :)
  Read more