Slovenske Konjice - Ugljan

Moooooorjeeeeeee 😄
Končno je prišel čas najinega dopusta. Ja, greva na Ugljan kot vsako leto. Moj otok, kjer sem preživel prelepe otroške dni. Spomini so živi in ostajajo.
Ob 3:30 seRead more
Ugljan

Po napornih 6 urah, prispema na otok. Nikoli se še nisva tako dolgo cijazla sem, tako kot sva se danes. Gužva,kolone, zastoji,itd...
Uglavnem, tukaj sva.
Razpakirava, pri sosedih popijema pravoRead more
Šćah

Dobro jutro. 5:20 me prebudi budilka. Ustanem, Dejan pa spi dalje.
Spakiram stvari, voda, fotoaparat, kamera in zvočnik, ter se z Majo odpravima na najvišji vrh na otoku Ugljan - Šćah. 6:00Read more
Ugljan - pod morjem

Hejla. Včeraj nisem več pisal kaj se je dogajalo, zato bom osvežil stran danes. Po jutranjem pohodu na Šćah, je sledilo kopanje in raziskovanke morskega dna, ob samem križu.
Z Supom se odpravimRead more
Ugljan

Danes piha burja. Morje je dobro premešalo, kar pomeni da se je ohladilo. Ampak ni neke sile, prav prijetno je.
Valovi so kar veliki in ob enem otežujejo plavanje. Nič za to, midva se ne damaRead more
Plaža Suha

Po kosilu se odpraviva na kolo, na Dejanovo željo seveda 😀.
Napolnima gume, namestima GoPro in spakirava brisače.
Na poti do kampa, se ustavima pri Anne Rose in Jaki, da jih pozdravima. ZRead more
Zadar

Hoj! Dopoldne je kar hitro minilo. Ni se zgodilo nič kaj drastičnega, zato tudi nisem nič zapisal.
Plaža, kosilo, počitek, itd....
Pozno popoldne in večer, sva preživela v Zadru.
Ko prispeva,Read more
Šćah

Jutrooooooo.
Danes se nisva prebudila sama, prispele sta Matjejka in Klara. Itak vstanemo ob 5:20, saj je prva destinacija Šćah.
Zjutraj je bilo svežih 17°C. Nič za to, vsaj vroče nam ni bilo.Read more
Lukoran

Prispemo v Lukoran. Ob morju si privoščimo kavo in hladno Cedevito.
Sedimo ob morju in se naužijemo jutranje morske energije.
Morje vabi zato se po počitku osvežimo v morju. Paše! Na proti namRead more
Nacionalni park Krka

Hejla, hejla. Smo na poti v Nacionani park Krka. Ob 6:30 nam zvonijo budilke. Spijemo kavo kar po vrstnem redu. 7:20 štartamo iz Ugljana. Roman se prbudi in nas pozdravi 😆.
Usedemo se v avto terRead more
Skradin - beach

Prispemo v Skradim. Ob cesti najdemo super plažo in kar takoj smuknemo v vodo. No še prej plačamo parkirnino.
Vroče je, fajn ga kuri. 32°C.
Osvežitev, nujna!
Ob 15:00 picimo dalje. TrajektRead more
Biograd na Moru

Če še nisem povedal, vroče je. Ob 16:00 prispeno v Biograd n/M. Z Matejko kupim karte, nakar odidemo do prvega kafič, na nekaj osvežilnega. Danes na sporedu - Cedevita in bel kava seveda, brezRead more
Kukljica - Konoba Stari mlin

Hraaaanaaaaaaa. Konoba Stari mlin. Najboljši na otoku, vedno! Lignji, meso na žaru, pljukanci s tartufi in naši prazni želodci.
Najemo se, poklepetamo in odidemo nazaj na Ugljan. Sedaj pa morje,Read more
Ugljan

Jutro. Dnevi so bili kar intenzivni, zato nisem nič zapisal. V Nedeljo zjutraj sta Roman in Rozi odšla domov. Matejka in jaz sva imela jutranji pohod do kampa Ugljan in do uvale Lučica. Na vseRead more
Maslenički most

Pa je napočil najin zadnji dan. Vstanema ob 8:30 in počasi pospravima stvari. Vmes se nazajtrkujema in spakirama stvari za na plažo. Tokrat bo oddih na plaži kratek, saj odhajava domov in moramaRead more
Postajališče Plitvička jezera

Zapeljema se po stari cesti po Velebitu skozi Gračac, Bjelo polje, mimo Korenice in pristanema na Plitvičkih jezerih.
In že se podama na pohod, ki je bil zaman, saj sva bila prepozna. Dobrih 10Read more
Home sweeth home ❤