Indul a tura

A szokásos éves MiGreen évzáró bringatura ezúttal az Őrségben volt. Az Alpaka panzióban voltunk, ami egykor szebb éveket is megélt mert az értékelése nagyon jó volt, de azért márLes mer
Bicikli turank első állomása az alpaka farm volt, ami a szallasunk tulajae. Abszolút hobbykent tartják, mert egyszer egy Ausztrál utjukon nagyon megszerették az alpakakat. Csodaszép kornyeztetLes mer
Tovább indultunk Szocere, ahol kialakítottak rgy tanösvényt a lap felett. Leparkoltuk a bringakat és elindultunk gyalog a lap feletti járatokon. Néhányan persze leestek a hídról, de senkiLes mer
Már nagyon éhesek voltunk és kineztuk TripAdvisoron a Pajta nevű helyet Oriszentpeter mellett. Szuper jó értékelést kapott, eleg remek kis hely, szuper jól hangzó kaja nevekkel. ViszontLes mer
A körútra utolsó állomásaként megnéztük a pankaszi haranglabat, amit 1755-ben építettek. És mivel a közösség szegény volt, nem telt nekik templomra, ezért csak egy harangtornyot tudtakLes mer
ReisendeEz milyen csapat? Be lehet máskor csatlakozni?
Reisende
És ott a víz :-)
ReisendeVisegrádi migreen team... persze, be lehet. Ami fix program, minden évben Szept utolsó hétvégéje az évzáró tekerés. De ha van kedvetek, szólunk ha szerveznek progit 😊
Reisende
😂 készültünk