Fukuoka

Gisteravond aangekomen in Fukuoka een kleine 40m vliegen vanaf ons vorige punt Busan, Zuid-Korea 🇰🇷.
Na ingecheckt te hebben in ons hotel zijn we op zoektocht gegaan naar ons avondeten. We Czytaj więcej
Wandeling gemaakt door Busan, het is hier een stuk aangenamer qua weer. We zijn een park in gegaan, vervolgens door het centrum gewandeld waarna we heerlijk gegeten hebben.
In de middag hebben we de trein van Seoul Station naar Busan genomen, iets meer als 3u later in een overvolle trein zijn we aangekomen in Busan.
Onze tweede dag in Seoul, gelukkig waren we eigenlijk meteen al van de jetlag af. Na een heerlijk ontbijtje gehad te hebben zijn we daarna de stad gaan verkennen. We hadden traditionele hanboks Czytaj więcej
Na het inchecken in het hotel en een korte stop bij de 7-eleven. Zijn we door de stad heen gelopen, nog zonder doel want we zijn beide heel erg gejacklaged en moeten wennen aan het klimaat. We wilde Czytaj więcej
PodróżnikZeker, moet ook gebeuren toch? 😂