Satellite
Show on map
 • Day27

  4 islands tour

  March 15, 2016 in Thailand ⋅ ☀️ 32 °C

  Na Ko Lanti sem šel na 4 island tour, ki je bila čisto zabavna, nič pretresljivega ampak ok. S speed boati te peljejo na štiri otoke, na dveh snorklah, na enem te skipajo dol na ful lepi plaži, kjer poješ tudi kosilo, na tretjem greš pa v Esmerald cave kar je bilo meni najbolj kul... Čoln se priveze, vsi dobijo reševalne jopiče in piči v vodo. Pol pa plavas z vodičem, ki ima svetilko v jamo. Ta jama pa tok lepa, dokler je še svetloba vse v smaragdni barvi, ful lepo, pol pa čista tema in se vidi samo svetilka od vodiča. Po ene 2 minutah pa prideš ven na drugi strani jame in tm plaža... Ne mors verjet, majhna plaža iz vseh strani obkrožena z visokimi "hribi", popolnoma nedostopna na katerikoli drug način, kot da priplavas čez jamo... Res kul... Vodič pove, da so včasih pirati tu skrivali nakradeno robo... Baje... :)
  Vodiči tud že izkušeni, predenj greš plavat ti vzamejo telefon in fotoaparat, če hočeš in ga v vodotesni vreči pritrogajo s sabo na plazo tko da lohk tm pol selfije delaš... Je pa to vedno manj potrebno, ker ma tuki itak vsak drugi že GoPro v vodoodporni embalaži tko da se snema vse.. :)

  Pa spet fora s prevozi... :) Ko smo šli tja so me pobrali z avtom ampak so bli vsi ostali tam za drugo turo. Izkrcajo nas na obali in tm čolni uletavajo, odhajajoči noben nič ne pove... Kr enga vprašam kje je čoln za moj izlet, se pozanima in mi pokaže čoln čist na drugi strani plaže... Tečem tja, čoln že poln, baje sam se mene čakajo... :)
  Cel dan gre mim, pridemo nazaj in samo mene skipajo dol na plaži, drugi vsi prišli iz drugega mesta. Jst grem tja, kjer me je avto zjutraj pustil in tam nič.. En kombi, ki pravi da ni zame, pa eni tuk tuki, ki me nič ne razumejo kaj hočem... Pol se pa pripelje še en tuktuk in ga vprašam če je za moj izlet, pa on sam Where are you from? Pa povem in on come on... Jst njemu a zastonj in on se sam reži... Pa sva šla in pol res zvem, da ker sem bil edini za nazaj, so avto poslali drugam pa poslali tega indijanca, neoznacenega, s polovično angleščino... Ampak evo, spet sama zmeda ampak vse spilalo... Dobri so... :)
  Read more