FindPenguins
  • Регистрация
Показать на карте
  • David HachThailandПутешественник
    • Показать поездку
    • Добавить в корзинуУдалить из корзины
    • Поделиться
    • День 15
    • суббота, 9 марта 2019 г., 23:30
    • 🌙 27 °C
    • Высота: 12 м
    • ТаиландLaem Yung7°36’58” N  99°2’1” E

non La mer Hostel

9 марта 2019 г., Таиланд ⋅ 🌙 27 °C

Z Ko Phi Phi na Ko Lantu nam to lodi trvalo asi hodinu a pul, takze asi v pul 5 jsme zakotvili v Saladan Pier Koh Lanta. Odtamtud jsem si vzal tuk tuk do non La mer Hostelu, ktery mi doporucili dva kluci z Chiang Mai (byl to vlastne prvni hostel v Thajsku, ktery jsem si booknul predem). Nebylo to daleko takze pred patou uz jsem byl ubytovanej. Dal jsem si sprchu a vyrazil na blizkou Long Beach, kde jsem se prochazel az do zapadu slunce. Cestou zpatky jsem se stavil na veceri v The Best Isan Restaurant of Koh Lanta, kde jsem si dal vynikajici zelene kari s ryzi a pak jsem si koupil pivko a sel na hostel. Asi dve hodiny jsem jeste sedel s ostatnimi, ale pak na me padla unava, tal jsem sel do hajan.Читать далее

Посмотреть перевод
    Jana Hachová

ПутешественникNádherný

09.03.2019Ответить
    Zdeněk Hach

ПутешественникAhoj Davide, tak jsme Ti chtěli napsat z Budapešti z našeho hotelu, strávili jsme tím asi 20 minut, ale "nějak" jsme se nemohli přihlásit. Nicméně jsme na Tebe mysleli a fše jsme si prohlédli. Asi za to mohla i "cseres palinka", takže je možná dobře, že jsme Ti nic nenapsali. Tak pokračuj po jihu, ať je nám tady tepleji, protože tady začíná zase "kosa". Tak pa!!!!

10.03.2019Ответить
    David Hach

ПутешественникRozkaz, do stredy zustanu na Ko Lante a vsechno to tu prozkoumam. Dneska tu poprve kratce sprchlo, ale byla to nejspis jen prehanka, na dalsi dny hlasi uz zas jasno.

10.03.2019Ответить
    Еще 2 комментария