Letiště Václava Havla Praha

06:45 budicek, sprcha, snidane -> 07:45 pristaveno taxi, jedeme pres Sporilov, kde se loucim s Terezkou, pak uz primo na letiste -> 08:20 prijezd k Terminalu 1, nechavam si zabalit batoh do folie ->Leggi altro
Шереметьево аэропорт Москва

10:50 letadlo odleta z Prahy, let trva 2 hodiny 40 minut, kolem poledne dostavame obcersveni -> 15:30 mistniho casu pristavame presne podle planu v Moskve na Sheremetyevu. -> 16:00 projdu kontrolou aLeggi altro
Suvarnabhumi Airport Bangkok

19:35 letadlo se zacina presouvat na runway, venku chumeli -> 21:30 moskrvskeho casu dostavame docela bohatou veceri -> 00:45 moskevskeho / 04:45 thajskeho casu dostavame i pomerne bohatou snidani ->Leggi altro
Room 218

Nejdriv mirim na vlak, ale nakonec zjistuju, ze busem to bude asi lepsi, jen nemuzu najit, odkud vyjizdi -> 10:30 pani na informacich me nasmeruje na shuttle bus, kt. jede primo na Khaosan road, 10:40Leggi altro
Khao San 1986 Bar

16:45 vychazim z hostelu, chci se podivat na asi 2 hodiny chuze vzdalenej Chatuchak Weekend Market, nejdu ale primo, spis se tak toulam, na Khao San Road si davam svoje prvni Phad Thai a pak coconutLeggi altro
Pa tong go Thai Restaurant

10:50 probuzeni, ranni hygiena atd. -> 11:50 vychazim z pokoje, pani recepcni je moc mila, nabizi mi kavu, banany a kolac, tak neodmitnu, pak se s ni radim ohledne dnesnich planu -> 12:15 vychazim zLeggi altro
Tee Yentafo Restaurant

18:00 prijdu na pokoj, davam si sprchu, relax, planuju dalsi den a kupuju letenku do Chiang Mai na pozitri -> 20:00 na recepci hostelu si prodlouzim ubytovani do stredy, zamluvim si zitrejsi vylet naLeggi altro
Rambuttri Alley

21:00 vychazim z restautrace smerem k The Grand Palace, kde rozkladam stativ a delam par casosbernych snimku, pak se pomalu vracim do centra, kupuju si dve Singha pivka na cestu , prochazim Khao SanLeggi altro
Damnoen Saduak Floating Market

Z baru uz jdu rovnou na pokoj, davam sprchu -> 01:00 jdu spat -> 06:40 budicek -> 06:55 kava na recepci, cekam na odvoz na floating market, stejny plan ma Paul - Brazilec ode me z pokoje -> 07:15Leggi altro
Maeklong Railway Market

11:20 nakonec nejedeme rovnou do Bangkoku, ale zastavujeme jeste na Train marketu, ktery mi prijde o neco autentictejsi nez ten floating, hlavni atrakce je projizdejici vlak, kdy musi prodejciLeggi altro
Riva Arun Rooftop Restaurant

14:00 prijizdime zpatky do centra Bangkoku, s Paulem, Patricii a Alexem (dalsimi dvema Brazilci) se vydavame na obed do restaurace, kterou Alex doporucuje -> 14:30 prichazime do restaurace na streseLeggi altro
Wat Arun Ratchawararam

15:45 odchazime z restaurace, Alex se odpoji a my tri zbyvajici, protoze bydlime blizko u sebe, se rozhodneme pro navrat lodi po rece Chao Phraya, dojdeme k rece -> 16:15 prejizdime lodi nejdrive naLeggi altro
Rambuttri Alley

17:30 opoustime Wat Arun Ratchawararam -> 17:45 nasedame na lod (mestska doprava), ktera nas hodi az skoro domu, prochazime se druhou casti Rambuttri Alley, kterou jsem zatim k moji skode uspesneLeggi altro
Thailand Wow Hostel

06:45 s Paulem vstavame, opoustime pokoj, dole na recepci si davame kavu a banan, objednavame Grab (mistni verze UBER), ktere prijede do 5 minut a veze nas po dalnici na letiste Suvarnabhumi -> 08:05Leggi altro
Thailand Wow Hostel

14:15 vychazime z hostelu a zbytek odpoledne hodlame venovat prochazce po chramech v Chiang Mai, takze vychazime protoze trasu trackuju a prikladam stopu a fotky, nebudu se dale rozepisovat. 🙂 ->Leggi altro
Thailand Wow Hostel

Rano snidane v hostelu, trocha toho small talku s ostatnimi a pak s Paulem vyrazime na dnesni hike/tour po okoli Chiang Mai, chvili jdeme, pak se popovezeme autem/busem k vodopadum, potom k chramu DoiLeggi altro
Thailand Wow Hostel

Dneska jsme se probudili chvili pred 8 rano, takze jsme stihli jen rychly kafe, banan a uz nas vyzvedavalo auto a vyrazili jsme s Paulem a dalsima dvema nemkama a italskym parem do sloniho utociste,Leggi altro
Thailand Wow Hostel

Na dnesek jsem si naordinoval den bez jakychkoliv planu, takze jsem vstal asi v 11, checknul jsem, jak jsem na tom s dodrzovanim budgetu a pak jsem vyrazil do mesta a celej den jsem procoural. VecerLeggi altro
Thailand Wow Hostel

Dneska jsem se vstavanim opet nespechal, takze mi to trvalo asi tak do 11, nez jsem prisel dolu na snidani. Asi ve 12 jsem si pujcil kolo a jel jsem se projet po odlehlejsich castech mesta, cestouLeggi altro
Nine House

Dneska jsem vstal v pul 9, dal si na baru snidani a v pul 10 uz me vyzvedaval minibus smer Pai, kam jsme dorazili asi ve 2 odpoledne. Cestou jsem si vyhledl hostel, ve kterem chci bydlet, takze jsemLeggi altro
Nine House

Na dnesek jsem si naridil budika na pul osmou, ale vzbiudil jsem se az po 8, takze na snidani nezbylo moc casu. Pockal jsem na Lenu a pred devatou jsme vyrazili do mesta na sraz s Lauren a Jeremym, seLeggi altro
Nine House

Dneska jsem se vykopal z postele pred devatou, dal si snidani na hostelu a asi v 10:45 jsme s Lenou vyrazili z hostelu smerem k Lod Cave. Jeli jsme to asi hodinu a pul, jen jsme cestou zastavili naLeggi altro
OnPoint Hostel

Dneska vstavacka pred 8, zabalil jsem si veci a zasel na snidani, kterou jsem skoro ani nestihl ochutnat a uz me vyzvedaval typek na skutru, tak jsem nasedl. Dovezl me k cekajicimu minibusu, ktery meLeggi altro
Vitamin Sea Hostel Phuket

Rano jsem si rychle dobalil veci, nasnidal se v OnPoint Hostelu a pak jsem si zavolal Grab, ktery me ve 3/4 na 9 hodil na letiste Chiang Mai. V 11 uz jsme byli ve vzduchu smer Bangkok. Let trvalLeggi altro
Koh Phi Phi (Tonsai Pier)

Dneska budicek v zabalim si veci, dam sprchu, pak snidani a v pul 10 vyrazim pesky do pristavu, po par stech metrech nasedam na taxi-skutra, dojedeme do pristavu Rassada Pier, po 11 vyplouvame smerLeggi altro
ViaggiatoreŠťastný let.
ViaggiatoreŠťastnou cestu, bezpečné přistání