• Na de Yankees in New York is het nu de beurt aan de Giants tegen de Fukuoka Hawks thuis in de Tokyo Dome.

Bij aankomst lagen er oranje en witte sjaaltjes vastgeplakt op de stoelen.
    Dat was dus om samen iets uit te beelden met het in de lucht houden van die sjaaltjes. Wat weet ik nog steeds niet 🤔. Maar het was in ieder geval stil aan de overkant bij het uitvak.

Dit keer breng ik wel geluk mee, want waar de Yankees het verzaakten, weten de Giants wel thuis te winnen.

Trage start, maar in de 3e inning komen ze met twee homeruns en 6 punten op stoom.
    Eerste homerun met alle honken bezet 🤪.
    Die stoom was er daarna meteen weer af want beide teams kregen daarna geen slagman meer voorbij de 2e honk. 3 man uit voor de Hawks was voldoende om in ‘the top of the 9th’ tot een eindstand van 6-5 te komen.

Spreekkoren zijn ze niet vies van. Het is niet van niveau eredivisie, maar dat is misschien maar goed ook.
    Met trommels en blaasorkest doen ze het beter dan de Yanks met hun preset knopje 1, 2 en 3 op het stadionorgel daar in de USA. Mijn originele teksten uiteindelijk maar voor me gehouden.

Snacks zijn echt wel van een compleet ander niveau. 🍱 Bento’s, Edame bonen en warme rijst ipv hotdogs 🌭.
    En allemaal jonge meiden in korte rokjes bezorgen bier uit hun RugBeerTender (RuBeTe). Heel normaal hier want Kawaii.

Dat moeten we thuis ook hebben. Die RuBeTe bedoel ik. Die jonge meiden worden voor ¥900 per beker wel snel een dure hobby.