• Het weer was vanmorgen niet super. Beetje nat en winderig. Voor de duidelijkheid, het weer dus, niet ondergetekende.

Daarom maar iets van de lijst gekozen wat wel een beetje toeristisch is, maar overdekt.

Online kaartje besteld en in de metro gestapt. Warner Bros Studio is iets van 40 minuten reizen maar had gelukkig een zitplaats in de metro. Vertrek was gewoon van peron 2 en niet van peron 9.3/4.

Nu heb ik verder niet echt iets speciaals met de Harry Potter franchise maar dit is wel indrukwekkend. Als je ziet wat er allemaal nodig is en wat voor werk er gaat in een speelfilm van 1.5 uur. Veel van de props en delen van de originele sets zijn hier aanwezig.
    Aldus het commentaar van hier. Hoe en waarom het dan precies in Japan beland is?

De hele route door de studio zou zomaar meer dan 4 uur duren. Daar heb ik dan weer geen geduld voor. Hoef niet iedere toverstaf apart te fotograferen, maar heb me toch nog 3 uur vermaakt.

Dit incl even uitpuffen met een welverdiende boterbier.

De Harry Potter generatie zal nu wel richting de 30ers sommige 40ers gaan. Maar leeftijd maakt voor het verkleden hier niet uit 😂
    Anders noem je het gewoon cosplay en dan is het wel breed maatschappelijk geaccepteerd.

Ik doe daar natuurlijk niet aan mee. Ben ik veel te cool voor…… Hè wat? Die sjaal? Die is voor de wind… ik had al gezegd dat het winderig was toch? Had hem al hoor 🤥😇. Hij is ook geel-zwart = gemeente Tiel.