• Rheine tussenstop

27 Julai 2024, Jerman ⋅ ☁️ 19 °C

Dit jaar hadden we onze tocht naar wacken wat uitgebreid. In plaats van een enkele tussenstop namen we ook een citytrip in Hamburg erbij. Ik koos deze keer voor een nieuwe tussenstop, met als doel om gewoon wat uit te blazen savonds in de biergarten van het hotel en de dag erna verder te reizen naar Hamburg. Op booking.com zag de plaats er perfect uit, maar de realiteit was anders. Bij aankomst zag de plaats er nogal verlaten uit, en zat de eigenaar met zijn vrienden te eten buiten. Ook had hij maar 1 kamer vrij, terwijl ik er twee geboekt had. Na wat over en weer gepraat in het duits stelde hij voor om een van ons bij zijn vrienden te laten logeren. Ik zag dat niet echt zitten, maar we zeiden dat het ok was en gingen op zoek naar eten.
    Dit bleek ook moeilijker dan gedacht, de eerste plaatsen die we probeerden waren volzet. Er was een festival in het dorp, en ik had mij er vlak naast geparkeerd. Uiteindelijk hadden we zeer lekker eten, naar Duitse maatstaven, dus de hoeveelheid was ok maar de smaak wat slap.
    Voordat we aten had ik al op booking.com een ander hotel gezocht op 300m van waar ik stond. Ze hadden maar 1 eenpersoons kamer meer vrij, wat eigenlijk een mirakel is met het festival, dus Evert en Eleonora offerden zich op om in het origineel hotel te overnachten.
    Na ze daar afgezet te hebben ben ik nog even naar het gratis stadsfestival gewandeld om te bekomen van de dag met een pint. Hopelijk kan ik slapen, morgen naar Hamburg.
    Baca lagi