Dieter De Vos

Joined June 2017Living in: Belgium
 • Day13

  Laatste dag Seoul

  June 13 in South Korea ⋅ ☀️ 21 °C

  Ik zit duidelijk in het business district, geen touristen maar mensen met naamkaartjes en laptops bij het ontbijt. En wanneer je een dikke madam twee blikken cola ziet pakken als ontbijt dan weet je al van welk land. Daarna was het wat gesukkel met metro kaarten, ik heb er ondertussen al 3. De originele was op en kon ik nergens bijladen, die van busan werkt hier niet dus heb weer een nieuwe. Het is gelukkig goedkoop. Mijn eerste stop was het olympisch park, het was ondertussen al bakken in de zon terwijl het nog maar 9u is.

  Het was een mooi maar vrij gewoon park en ik bleef er niet lang. Ik was blij om weer de metro in te stappen want deze had airco. Na nog een marktje bezocht te hebben dat niet veel soeps was ben ik naar een vertrouwde plek gegaan om te eten. Daar heb ik ontdekt dat de 'hot' in hot pot niet wil zeggen dat het gerecht warm heeft. De groene curry van Bangkok blijft de nummer 1, maar deze krijgt een verdiende tweede plaats. Ik had 6 servetjes nodig tijdens het eten om mijn zweet af te vegen en toen ik daarna een souvenir winkeltje binnen ging slaagde ik er nog niet in om normaal te spreken. Maar het was wel veel beter en goedkoper dan het eten gisteren.

  Om nog wat te kijken voor souvenirs ben ik het shoppingcenter bij mijn hotel binnen gewandeld, maar ik zat daar in de hogere prijsklasse, gezien ik in gangnam zit natuurlijk. Veel zin om terug naar die ene bankcontact te lopen had ik niet. Wel hadden ze een brouwerij in het shoppingcenter waar je een pint kon drinken voor maar 10€.

  Na een douche ben ik naar de banpo brug gegaan omdat die oplicht in het donker en omdat ik gehoord heb dat daar streetfood standjes zouden staan. Maar na wat rondgewandeld te hebben zag ik ze niet staan ben ik terug naar dezelfde plek gegaan als ik gisteren geëindigd was. En gezien het al spits was kreeg ik weer eens de ervaring van de metro in geduwd worden. Gelukkig moest ik een halte verder er weer af. Ik heb medelijden met zij die dit elke dag moeten doen. Ik had de plaats om te eten uitgekozen vanwege de rustige ligging en speciale bieren, maar het eten was jammer genoeg poging tot Italiaans. Het was wel lekker, ik had lasagne gekozen, maar de uitleg door de ober hoe ik het moest eten was er te veel aan, ik weet hoe een mes en vork werkt.

  Het wordt vroeg slapen, want ik wil de bus van rond 6:30 naar de luchthaven nemen.
  Read more

 • Explore, what other travelers do in:
 • Day12

  Terug naar Seoul

  June 12 in South Korea ⋅ ⛅ 26 °C

  Ik kon lang blijven liggen want mijn trein vertrok maar om 11u. Achteraf gezien mocht dat toch een uurtje vroeger. Het duurt bijna 3 uur om naar de andere kant van het land te rijden aan 300 km/u. Na aankomst in Seoul heb ik de taxi gekozen boven de metro omdat ik niet wilde sleuren met de bagage, maar ik denk dat de metro een stuk sneller is gezien het drukke verkeer. De taxirit duurde 3 kwartier, koste rond de 17€ en ik werd afgezet voor een shoppingcenter dat gelukkig niet ver van het hotel lag. Ik had de taxi chauffeur de vertaling uit de app van booking.com getoond maar die was blijkbaar niet accuraat.

  Na een douche ben ik de omgeving gaan verkennen met vooral eten als doel. De gemakkelijkste manier om eten te vinden is het shoppingcenter binnen wandelen, en ik heb mij daar in de eerste beste restaurant gedropt: californa pizza kitchen. De pizza verdiende de naam niet en was te duur maar ik was gevuld. Aan de overkant van de straat was een tempel, maar deze was in renovatie en er viel niet zo veel te zien. Mijn verdere speurtocht bracht mij in een wijk met een hoop restaurants en cafés die in de namiddag nogal stil was.

  Volgens mijn kaart zit in de buurt van gangnam station de meeste restaurants en cafés dus ik was opweg daar naartoe maar het was net 18u en er was een gigantische stroom volk richting metro aan het wandelen. Ik heb dus eerst een half uurtje in het hotel uitgerust, maar zat daarna toch op een overvolle metro. Ik had gelijk wat de regio van gangnam station betreft, en het zat daar goed vol. Ik was duidelijk tijdens rush uur toegekomen, maar vond nog plaats in een zeer grote irish pub die nep Iers eten serveerde. Het was goed, veel te duur en te weinig, en echt Iers is stukken beter.

  Ik zat nog met een grote ergernis, bij aankomst had ik nog ongeveer 100 euro kunnen afhalen met mijn creditcard, maar daarna vond ik geen enkele automaat meer die een van mijn kaarten aanvaarde. Bij mijn creditcard zit ik al aan mijn limiet, en maestro kwam ik niet tegen. Ook veel automaten die enkel koreaanse kaarten aanvaarden. Met creditcard betalen heb ik al opgegeven want ik denk dat hun toestellen geen kaarten met pin code aan kunnen. In Amerika zijn de creditcards zonder pincode. Dus na meer dan tien keers proberen wilde ik het opgeven en naar het hotel gaan. Mijn geld was bijna op maar ik had nog 200 euro in biljetten in reserve om te wisselen. Net voor ik de metro ingang in stapte zag ik een gebouw met een rij bank automaten en jawel, er was er ene die maestro ondersteunt. Ik was zo blij dat ik nog een café opgezocht heb om deze blog te schrijven in plaats van op de hotel kamer.

  De metro om 22u terug was nog even druk. Ik denk dat ik ongeveer 80€ verdaan heb deze namiddag aan eten en cafés alleen, het is hier duidelijk de chique côté van de stad. Af en toe zag ik een Ferrari of maserati passeren, het leek op downtown dubai, maar met veel meer volk en bijna geen touristen.
  Read more

 • Day11

  Boswandeling

  June 11 in South Korea ⋅ ⛅ 20 °C

  Ik had op mijn kaart gezien dat er een kabelbaan was die de bergen in ging en ik veronderstel dat ze die niet gebouwd zouden hebben moest het daar niet de moeite zijn. Met die gedachte stond ik al om 9u30 aan de metro. Eerst stopte ik wel aan het treinstation om al een ticket te kopen naar Seoul voor morgen. Rond 11u was ik eindelijk aan de kabelbaan en ik dacht eerst dat deze niet open was maar er was gewoon weinig volk dat naar boven ging en ik moest nog tien minuten wachten tot er nog een paar mensen waren voor ze vertrok.

  De wandeling was zeer aangenaam, hoewel nogal veel op en neer van de ene piek naar de andere. Gelukkig is het maar rond de 20 graden vandaag, mijn hemd was nu al kletsnat van het zweet. Er was ook relatief veel volk, maar het leek allemaal lokale bevolking. Mijn rug klaagde de hele wandeling niet maar op een paar honderd meter van mijn eindbestemming verzwikte ik mijn enkel waardoor ik plots geen stap meer kon zetten van de pijn. Na een tiental minuten toch verder gewandeld en het viel best mee. De tempel was zeer mooi, maar in de meeste gebouwen waren ze bezig met meditatie dus ben ik daar niet zo lang gebleven en verder afgedaald naar het metro station. Het was al 15:30 toen ik aan de metro aankwam, ik was blij dat ik wat beter voorbereid was deze keer en sandwiches in mijn rugzak had.

  Ik begin te denken dat ik beter ook een lange broek zou dragen voor wandelingen, want het aantal muggebeten is al niet meer te tellen. Ook nog handschoenen aandoen zoals de koreanen is wat overdreven.

  Het was nog iets te vroeg om avondeten te zoeken en de cafés gaan hier laat open dus heb ik na mijn douche in de omgeving wat gewandeld, een brochette gegeten een een steegje bezocht met enkel tweedehands boekenwinkels van na de koreaanse oorlog. Het was leuk om te zien dat je sommige winkels amper nog binnen kon door de stapels boeken. Voor eten heb ik het beproefde concept geprobeerd door de touristische straten te negeren en een klein restaurantje binnen te wandelen waar enkel lokale mensen zaten, en het was zeer lekker en goedkoop. Ik begin jammer genoeg meer en meer te manken, mijn voet zal morgen een ramp zijn. De rest van de avond heb ik gevuld door deze blog te schrijven en een boekje te lezen met een paar koreaanse speciaal bieren op café.
  Read more

 • Day10

  Busan kultuur

  June 10 in South Korea ⋅ 🌬 22 °C

  Goed geslapen en pas om 9u uit mijn bed gerold. Mijn eerste bezoek van de dag was het gamcheon cultural village. Dit is een deel van de stad dat op een helling ligt en tijdens de koreaanse oorlog een sloppenwijk was van vluchtelingen. Nog niet zo lang geleden is de volledige wijk gerenoveerd door een bende artisten en er een touristische attractie van gemaakt. Er is een metro station op een kilometertje van het begin van de wijk, dus dacht ik van daaruit te voet te gaan. Had ik op voorhand al geweten hoe zwaar de klim zou zijn dan had ik de taxi genomen.

  De wijk is prachtig, vol zeer kleine huisjes op elkaar gepakt met kunstwerken er tussen. Na een paar uur wandelen nam ik de taxi terug naar hotel, om daar in de buurt een zeewier soep met vis en schelpen te eten. Best lekker, maar de graten waren er te veel aan en ze verwijderen met stokjes is een kunst die ik nog niet onder de knie heb.
  Het bekendste strand van de stad was mijn volgende doel, wat meer dan een uur op de metro was. Ik heb er tien minuten naar staan kijken tot het mij verveelde en ik een hamburger tent binnen gedoken ben. De vis was reeds verteerd. Wanneer je strand zegt, denk je automatisch aan een dijk met terrasjes, maar hier was enkel de dijk wat ik een zware tekortkoming vind.

  Een wandeling langs de kust en door de wolkenkrabbers was als volgende aan de beurt. Onderweg heb ik even gestopt om een foto te nemen van de grote zeemeermin, waarschijnlijk de moeder van die in Kopenhagen. De grootste wolkenkrabbers die ik zag in de verte waren nog in aanbouw, dus deze stad is nog zeker aan het bloeien. Gezien ik goed bezweet was besloot ik te douchen in het hotel voor ik naar mijn finale bestemming ging, namelijk het strand met uitzicht op een grote brug die snachts oplicht als een van de grootste ledshows ter wereld. Het is wel ambetant dat het drie kwartier op de metro is tussen mijn hotel en dat strand. Ik was op tijd om het te zien maar mijn camera is niet goed genoeg om dit te filmen. Het was wel mooi en ik ben niet zeker welke de meeste ledlichtjes heeft, de burj khalifa of die brug. En dit strand heeft wel een rij van café's en restaurants aan de dijk.

  Rond 22u30 kwam ik aan op het metro station dicht bij het hotel en ik was doodmoe, maar toen ik een kapper passeerde die nog druk bezig was stapte ik toch nog een café binnen om de rest van dit blog te schrijven in plaats van op hotel. Ik slaap morgen wel uit, het is gewoon wat raar om te gaan slapen als er nog winkels open zijn en de wagons van de metro nog zo vol zitten dat ik niet kan zitten.

  De pijn in mijn rug is aanwezig maar te verdragen. Meer dan 28000 stappen gedaan vandaag en ik kan al 3 kwartier rechtstaan zonder kreupel te zijn van de pijn.
  Read more

 • Day9

  Busan wandeling

  June 9 in South Korea ⋅ ☀️ 20 °C

  Het was 9u toen ik eindelijk uit bed rolde en ik besloot om deze dag eens een wandeling langs de kust te doen. Busan is zeer uitgebreid en ik had de afstanden een beetje onderschat. Het was een goed uur op de metro om tot aan het strand te komen dat het beginpunt was van mijn wandeling, een mooi strand dat uitkijkt op een enorme brug over de zee, en de wandeling zelf duurde 5 uur, 2 maal langer dan ik verwacht had.

  Het was echter meer dan de moeite waard want het uitzicht was zeer mooi. Het was er ook zeer druk met koreanen die uitgerust waren alsof ze een meerdaagse bergtocht gingen doen, met overvolle rugzak en wandelstokken. Waarschijnlijk keken zij dan raar naar ik die daar rondliep met enkel een pulletje water. Doordat ik de afstand onderschat had had ik geen eten mee, en was ik zeer blij om een standje tegen te komen dat brochetten verkocht. Op de terugweg besloot ik om door het bos te gaan, en dit was een goede en lastige beslissing want het lag hoger en zorgde voor veel zweet en een mooi uitzicht.

  Gezien de wandeling het merendeel van mijn dag ingepakt had, besloot ik enkel nog een van de centra te gaan bezoeken waar er volgens de YouTube filmpjes die ik bekeken had het nachtleven zich afspeelt. Eenmaal aangekomen bleek de regio zoals ik verwacht had: veel lichtreclame, kleerwinkels waar de muziek volle bak stond en veel restaurants en cafés. Ook is iedereen hier plots veel jonger dan ik. Om de avond af te wachten zodat ik de lichtjes zou kunnen zien ben ik eerst gaan eten, per ongeluk alweer in een japanees restaurant, en dan een paar café's bezocht. Na wat rondwandelen savonds moet ik wel zeggen dat de regio rond mijn hotel leuker is. Ik besloot er dus om de avond af te sluiten met wat rondwandelen dicht bij het hotel. Het was rond 21u30 dat ik in de winkelstraten daar rondliep en de kleerwinkels waren nog open. Ook merkte ik dat busan tower, die in het park ernaast ligt, nog open was, en ik ben even naar boven geweest om de lichtjes te zien. Jammer genoeg was het achter glas, dus foto's nemen was niet mogelijk. En nu dringend bedtijd.
  Read more

 • Day8

  Naar Busan

  June 8 in South Korea ⋅ ⛅ 21 °C

  Ik weet niet hoeveel uren ik geslapen heb, maar kan ze waarschijnlijk op 1 hand tellen. Mijn bus vertrok pas om 11u en ik denk dat ik een alternatieve busdienst genomen heb want ze vertrok in een gebouw verder dan dat de taxi chauffeur mij afzette en ik kwam drie uur later in Busan aan in een totaal andere terminal dan ik aangeduid had in mijn voorbereiding. Het was wel een zeer comfortabele rit voor maar ongeveer 15 euro. Het was nog een uur met de metro en te voet tot het hotel. Ik kon een taxi nemen, maar mijn metro kaart van Seoul werkt hier ook.

  Na ingecheckt te hebben in het hotel was mijn eerste doel eten en ik ging hiervoor naar een marktje dat ik aangeduid had op wandelafstand van het hotel in de hoop daar iets te vinden. Ik werd aangenaam verrast onderweg, wat op mijn kaart een gewone wijk leek bleek een grote winkelstraat te zijn die afgezet was voor het verkeer. Het was er druk, en in de omgeving van het busan film festival gebouw was een hele straat met streetfood stalletjes. Ik weer niet of dit ieder weekend zo is of eenmalig, maar het kwam goed gelegen. Na vier standjes geprobeerd te hebben zat ik goed vol en ging ik op zoek naar een café, met een omweg langs de grootste vismarkt van het land. Nog nooit zoveel vis gezien op een plek. De eerste twee verdiepingen van het magazijn waren winkels waar ge de vis meestal nog levend in bokaals zag, en het derde verdiep waren restaurants waar ge je vis die je beneden gekocht had kon laten bereiden. Ik had jammer genoeg al gegeten. De straten rond de vismarkt waren ook alle visrestaurants.

  Rond 18u zat ik in een craft beer pub op de derde verdieping van een gebouw dat ik toevallig gevonden had door eens naar boven te kijken. Net zoals elders in azie zijn de winkels niet enkel op de gelijkvloers. Vandaar de vele lichtreclame, deze duidt aan wat er op elke verdieping te vinden is. In de pub kon je rodenbach, oude geuze, st bernardus en nog andere krijgen aan drie keer de prijs van thuis. Hierna was mijn plan om te douchen in het hotel en dan met de metro naar de uitgaansbuurt te gaan, maar ik kreeg een klopje tijdens het douchen van vermoeidheid. Ik had vier nachten niet goed geslapen en dat begon te tellen. Dan maar plannen veranderd naar in de omgeving wat eten en dan gaan slapen.

  Ik had ofwel een goeie keuze qua ligging van hotel, owel zit heel busan vol restaurants. Er zijn er honderden op wandelafstand en om keuzestress te vermijden ben ik snel ene bennen gelopen. Het bleek japans te zijn en lekker, maar niet speciaal. Maar voor nog geen 12€ inclusief bier ga ik niet klagen. Gezien ik moeilijk direct na eten in bed kan kruipen ben ik nog wat verder gewandeld en kwam ik opnieuw op een overdekte straat met sfeerverlichting en streetfood. Jammer genoeg had ik al gegeten. De avond heb ik afgesloten in een café die ik willekeurig tegen kwam. Mijn missie om vroeg te gaan slapen werd echter gesaboteerd door een duitser van poolse afkomst die in china woonde voor zijn werk en effe op city trip was in korea. Ik heb een paar uur met hem zitten praten over van alles en nog wat waardoor het 23u was toen ik eindelijk in bed lag.
  Read more

 • Day7

  Regendag

  June 7 in South Korea ⋅ ⛅ 20 °C

  Iets beter geslapen dan gisteren, en geprobeerd om zo lang mogelijk in bed te blijven want ik had niet veel te doen vandaag. Ik vond het dan ook niet zo erg dat het merendeel van de dag ging regenen. Om niet de hele dag een boekje te zitten lezen ben ik op wandel gegaan met paraplu door de stad richting bus terminal om een ticket te kopen voor morgen. Dat was toch wel een wandeling van ongeveer 2 uur.

  De regen bleef aanhouden tot rond 16u en een groot deel daarvan zat ik buiten onder een afdak te lezen. In de stad zelf was er een soort folklore festival waar ze toneel speelden met muziek, maar ik verstond er niets van natuurlijk. Veel meer dan lezen, eten en wat door de straten wandelen heb ik niet gedaan vandaag, ik zit toch aan 23000 stappen.
  Read more

 • Day6

  Hoogdag in jeonju

  June 6 in South Korea ⋅ ☀️ 26 °C

  Vrijwel niet geslapen deze nacht, voornamelijk omdat ik geen goeie positie kon vinden die geen pijn deed. Zelfs een luchtmatras in een camping is beter dan deze paar matten op een houten vloer. Af en toe heb ik wel wat weggedoezeld dus ik ben geen kompleet vrak, maar de komende dagen zullen lastig zijn.

  Ik was eerst van plan om een fiets te huren om langs de rivier te fietsen, maar ik kon niet onmiddellijk de plek vinden waar ze dit huurden. Dus besloit ik maar een van de uitgestippelde wandelingen doen in de bossen naast de stad. Echter bleken ze een stuk langer te zijn dan verwacht, en toen ik na een uur zag dat ik nog nergens zat volgens de kaart ben ik teruggekeerd. Het was trouwens al middag en ik had honger. Ook had ik gezien dat ze vandaag het hele centrum afgezet hadden voor het verkeer en dat het rond 10u al aanschuiven was voor de streetfood standjes. Ik heb twee streetfood standjes geprobeerd en het waren onmiddellijk twee voltreffers, morgen sta ik er weer.

  Na een kort middag dutje was ik terug op wandel op zoek naar wat om te eten. De nachtmarkt stond op de planning vandaag, maar gezien de aangekondigde regen en mijn vermoeidheid besloot ik dit over te slaan en na het eten nog wat een boekje te lezen en vroeg gaan slapen. Het eten werd noodgedwongen terug een gevulde bagette zoals ik smiddags gegeten had, want de wachtrijen voor de eetstandjes waren enorm lang, en mijn favoriet brochette standje had de langste rij. Na eten en wat rondwandelen op de plek waar de nachtmarkt kwam heb ik een paar blikjes bier gekocht van een lokale brouwerij en mij dan voor mijn deur gezet met een hoop choko koeken .
  Read more

 • Day5

  Jeonju

  June 5 in South Korea ⋅ ☀️ 25 °C

  Amper wat geslapen en veel te vroeg moeten opstaan om de trein te halen. 7 uur voelt toch nog een beetje als middernacht en dat was het uur mijn trein vertrok. Nog geen twee uur later kwam ik aan in het station van jeonju en ik was blij om te zien dat ik niet moest zoeken naar een taxi, ze stonden in een rij aan te schuiven. Ik had het adres gelukkig in het koreaans bij mij, want ik kan de naam van de stad zelfs niet correct uitspreken.

  Ik logeer in een traditionele guesthouse, zonder receptie dus ik moest ze opbellen om te zeggen dat ik er al was. De eigenares was zeer vriendelijk en begon mij uit te leggen waar de beste bezienswaardigheden en restaurants waren, en wat ik moest eten. Ik blijf hier 3 dagen, en alles is gemakkelijk te zien in een dag, dus het wordt relax. Er zijn wandelingen te doen in de omgeving en fietsen huren is ook mogelijk, dus ik ga waarschijnlijk geen daguitstap doen. Op mijn eerste wandeling door het centrum heb ik het belangrijkste al gevonden: de streetfood standjes. Direct een kip brochette genomen die maar licht pikant was, mijn mond brande maar een kwartier na.

  Na de stad wat verkend te hebben ben ik een willekeurig restaurant bissen gegaan waar ze de lokale specialiteit serveerden: bibimbab op zoiets. Dit is tot nu toe mijn favoriet en maar licht pikant. De uren daarna was het voornamelijk koffiehuizen bezoeken en daar een boekje lezen met thee, want het is echt te warm om buiten te lopen. Ietwat later kwam ik op het idee om gewoon in het bos te zitten met een boek en daar viel het goed mee. De rest van de dag heb ik wat door het centrum geslenterd op zoek naar een café, maar dat kennen ze hier niet. Dan maar een paar blikjes gekocht in de supermarkt en mij voor de deur van mijn kamer gezet buiten met nog zo'n chocolade cake die hier de specialiteit is.
  Read more

 • Day4

  Rustdag

  June 4 in South Korea ⋅ ⛅ 28 °C

  Iedere stap deed pijn deze ochtend, ik had een beetje te veel gewandeld gisteren. Vandaar dat ik besloot om een rustdag te houden. Eerst ging ik naar het station om een treinticket te kopen naar jeonju, en dat bleek een juiste keuze te zijn want de trein op het beste uur was al uitverkocht waardoor ik morgen al om 7u op de trein moet zitten. Het wordt dus wat vroeger naar bed vandaag.

  Na wat rondslenteren richting het paleis dat ik wilde bezoeken kwam ik weer het streetfood kraampje tegen waar een lange rij stond aan te schuiven. Deze keer kon ik de verleiding niet weerstaan en heb ondanks de pijn in mijn rug en benen ook staan aanschuiven. Het was een soort oliebol, gevult met groenten voor amper 1€, en het was zeer lekker. Gezien de zon terug sterk aanwezig was, ben ik via een ondergronds shoppingcenter verder gewandeld naar het paleis.

  Het paleis zag er uit als alle andere qua stijl, hoewel ze er twee gebouwen met korintische zuilen en wit marmer er naast gezet hadden wat nogal vloekte. Het was nog maar 14u en ik was al wat moe, dus ging ik even terug naar het hotel voor een douche en daarna was het zoeken naar een terrasje. Ze hebben hier net zoals in de rest van Azië geen terrasjes mentaliteit waardoor alle cafés leeg waren. Wel vond ik een mooie locatie om wat te eten en kon ik mijn vaardigheid met de stokjes testen op een omelet. Even later deed ik een terrasje aan, maar gezien ik dat niet de volledige namiddag kan vol houden ben ik nog eens op de metro gesprongen om een wijk te bezoeken waar ik nog niet geweest ben. Het was weer een wijk vol restaurants en ik stond op het punt om terug te keren toen ik een restaurant zag dat mij bekend voor kwam. Ik weet zeker dat ik dit restaurant eens gezien had in een van de vele youtube filmpjes en ging dus gewoon naar binnen zonder zelfs te weten wat ze serveerden. Hun specialiteit bleek kip gekookt in een soort soep te zijn. Het was lekker en niet pikant, behalve de kimchi natuurlijk, en ik was blij dat er een koppel voor mij zat die ook net hun eten gekregen had. Ik heb aandachtig gevolgt hoe ze hun soepkieken met enkel een lepel en stokjes aten.

  Na deze ervaring dacht ik enkel nog ergens een pint te drinken voor de dag af te sluiten. Er zijn nog een aantal zaken die mij opvallen hier: alle metro diennen ook als bom schuilkelder en je kan overal gasmaskers krijgen. Ook lopen alle jonge vrouwen hier rond alsof ze naar een galabal gaan. Korea is het land van de make-up en dat is duidelijk merkbaar. Iedereen buiten de daklozen en de touristen is hier stijlvol gekleed.

  Om de dag af te sluiten deed ik nog een cafeetje en ik merk dat Denemarken mij blijft achtervolgen, een groot aantal bieren van deze café waren in samenwerking met de mikkeller brouwerij van Kopenhagen.
  Read more

Never miss updates of Dieter De Vos with our app:

FindPenguins for iOS FindPenguins for Android