Dag 11: Whistler naar Hope

Vandaag verder gereden vanuit Whistler naar Hope. Vroeg vertrokken om voor het ontbijt nog naar de Alexander falls te vertrekken, op weg hier naartoe worden de meeste beren gezien. Helaas hadden wij Czytaj więcej
Vandaag tijdens het rijden naar Kelowna veel regen gehad onderweg, daarom weinig foto's van de route. Ondanks de regen was ook dit weer een mooi stukje landschap. Onderweg nog even gestopt voor een Czytaj więcej
Vanmorgen zijn we vertrokken vanuit de wijnstreek van Britisch Columbia naar Revelstoke liggend aan de Columbia River. Dicht bij Kelowna lag een leuk boerderijtje met een soort van kinderboerderij en Czytaj więcej
Vandaag vertrokken uit het regenachtige Revelstoke richting het nog regenachtigere Golden. Tussen een buitje door zijn we aangegaan bij een waterval, niet ver lopen vanaf de parkeerplaats. Wel een Czytaj więcej