Dag 1: Calgary
2023年6月7日, カナダ ⋅ ☀️ 28 °C
Vandaag om 05:45 vertrokken van huis om met de trein naar schiphol te gaan. 12:35 vertrokken en om 13:30 geland in Calgary. Na aankomst direct de Uber gepakt richting Hotel Arts. Na ons te hebbenもっと詳しく
Dag 2: Calgary naar Banff
2023年6月8日, カナダ ⋅ ☀️ 22 °C
Vandaag hebben we ontbeten in Calgary en worden bij het hotel opgehaald door Fraserway om naar de camperverhuur in Airdrie te gaan. Vanuit hier rijden we met de camper via Cochrane de Rocky's inもっと詳しく
Dag 3: Banff
2023年6月9日, カナダ ⋅ ☁️ 20 °C
Vandaag goed geslapen in de camper, om 04:00 mee mogen genieten van het eentonige geblaas van de treinhoorn. Elke nacht komt er een goederentrein langs van enkele honderden meters lang.
Vandaag naもっと詳しく
Dag 4: Banff naar Nordegg
2023年6月10日, カナダ ⋅ ☁️ 21 °C
Vandaag zijn we vroeg vertrokken vanuit Banff, om de Icefield parkway af te rijden. Niet een lange route maar wel een die veel tijd in beslag neemt door de vele spectaculaire punten langs de route.もっと詳しく
Dag 5: Nordegg naar Jasper
2023年6月11日, カナダ ⋅ ⛅ 19 °C
Vandaag onze weg vanaf Nordegg weer vervolg. Vanochtend tijdens het rijden een klein buitje gehad van ongeveer 10 minuten en verder is het tot 7 uur savonds droog gebleven ondanks dat er slecht weerもっと詳しく
Dag 6: Jasper naar Clearwater
2023年6月12日, カナダ ⋅ ⛅ 26 °C
Vandaag zijn we de dag begonnen met een ritje naar de Maligne Canyon. Voor we daar de parkeerplaats op draaide zagen we hem!!! Een zwarte beer op 20 meter van onze camper. Na wat foto's hebben we deもっと詳しく
Dag 7: Clearwater
2023年6月13日, カナダ ⋅ ☁️ 20 °C
Na het ontbijt zijn we direct vertrokken naar het Wells Gray National park aangezien het in de middag wil gaan regenen. We hebben in het park twee watervallen bezocht. De eerste was deもっと詳しく
Dag 8: Clearwater naar Cache Creek
2023年6月14日, カナダ ⋅ ☀️ 16 °C
Vanmorgen rustig onze spullen gepakt en even een beerbel (wordt hier ook wel dinner bel genoemd) om daarna te kunnen vertrekken naar Cache Creek. Voordat we zijn vertrokken toch nog even langs de Timもっと詳しく
Dag 9: Cache Creek naar Whistler
2023年6月15日, カナダ ⋅ ☁️ 16 °C
Vandaag hebben we vanaf Cache creek onze weg vervolgd naar Whistler. Wat een mooie route, eerst door het "wilde westen" landschap en daarna door een heel bosrijk gebied waar ze waarschuwden voorもっと詳しく
Dag 10: Whistler
2023年6月16日, カナダ ⋅ ☁️ 12 °C
Vandaag hadden we het plan om met de gondel (peak to peak) naar de top van de berg te gaan in Whistler. Helaas was het ontzettend bewolkt (laaghangende bewolking) dus besloten om dit toch maar niet teもっと詳しく
Dag 11: Whistler naar Hope
2023年6月17日, カナダ ⋅ ☁️ 16 °C
Vandaag verder gereden vanuit Whistler naar Hope. Vroeg vertrokken om voor het ontbijt nog naar de Alexander falls te vertrekken, op weg hier naartoe worden de meeste beren gezien. Helaas hadden wijもっと詳しく
Dag 12: Hope naar Kelowna
2023年6月18日, カナダ ⋅ ⛅ 13 °C
Vandaag tijdens het rijden naar Kelowna veel regen gehad onderweg, daarom weinig foto's van de route. Ondanks de regen was ook dit weer een mooi stukje landschap. Onderweg nog even gestopt voor eenもっと詳しく
Dag 13: Kelowna naar Revelstoke
2023年6月19日, カナダ ⋅ 🌧 9 °C
Vanmorgen zijn we vertrokken vanuit de wijnstreek van Britisch Columbia naar Revelstoke liggend aan de Columbia River. Dicht bij Kelowna lag een leuk boerderijtje met een soort van kinderboerderij enもっと詳しく
Dag 14: Revelstoke naar Golden
2023年6月20日, カナダ ⋅ 🌧 10 °C
Vandaag vertrokken uit het regenachtige Revelstoke richting het nog regenachtigere Golden. Tussen een buitje door zijn we aangegaan bij een waterval, niet ver lopen vanaf de parkeerplaats. Wel eenもっと詳しく
Dag 15: Golden naar Kimberley
2023年6月21日, カナダ ⋅ ☁️ 12 °C